• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 00:00'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Yardım Bozulan Rame Değişim/Onarım Yapılmaması

desty

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
88
merhaba arkadaşlar geçen sene aldığım patriot ramler bozuldu , servise gönderdim gönderirken iade istemediğimi değişim veya onarım istediğimi belirtmeme rağmen iade kararı verilmiş , tekrar iade istemediğimi yazılı olarak bildirdim fakat dönüş yapmıyorlar , patriotun rma sürecinden mi ilerlemeliyim sizce ayrıca thhye verdim

THH sonucunu bekle, iadeyi kabul etmediğini belirtmişsin zaten. Firmaların tamamı değişim yapmayı mümkün mertebe engellemeye çalışıyor güncel fiyatlar sebepli

Değişim veya iade seçim hakkı senin. Ellerinde yoksa mislini verecekler. İşin peşini bırakma en son sen haklı çıkacaksın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nereden aldın bu arada?

Değişim veya iade seçim hakkı senin. Ellerinde yoksa mislini verecekler. İşin peşini bırakma en son sen haklı çıkacaksın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nereden aldın bu arada?
sinerji

bende xpc vardı bozuldu gönderdim değişim yaptılar ama benceki cl 34tü cl48 gönderdiler hepsibura dan

Geri