AArkadaşlar sistemim:
Ekran kartı: asus turbo rtx 2060 süper
İşlrmci: i7-7700t (genelde oto. 3.6 çalışıyor)
Ram: 8+8 16 gb 2400mhz
Anakart: h270-f
Kasa+psu: coolermaster mb501L
Hdd: 1tb seagate in 7200rpm modeli
Ssd: wd 128gb minik ssd
Arkadaşlar ekran kartı videolarındaki gibi bi fps alamıyorum veya yt de olan benimkinden daha düşük pc lerden de daha düşük fps alıyorum
Sıcaklık sorunum yok ama genelde düşük oyunlards ekran kartı kullanım düşük oluyor.
Valorant: düşük ayarlsr 150 civarı
Fortnite düşük ayarlar 120 fps civarı
Cs go en düşük ayarlar çözünürlük de 1280 230 fps civarı
Ac odyssey full ayarlar 50 civarı
Ekran kartı ve bios güncel güç ayarı yüksek performans başka çok ayar yapmadım anakart chipset güncel mi bilmiyorum çünkü chioset sürümümü öğrenemedim fps değerleri normal mi sizce değilse önerilerinizi bekliyoeum
Sisteme aldığımdan beri hiç test yapmadım(pek vaktim olmadı) şimdiden teşekkürler
Ekran kartı: asus turbo rtx 2060 süper
İşlrmci: i7-7700t (genelde oto. 3.6 çalışıyor)
Ram: 8+8 16 gb 2400mhz
Anakart: h270-f
Kasa+psu: coolermaster mb501L
Hdd: 1tb seagate in 7200rpm modeli
Ssd: wd 128gb minik ssd
Arkadaşlar ekran kartı videolarındaki gibi bi fps alamıyorum veya yt de olan benimkinden daha düşük pc lerden de daha düşük fps alıyorum
Sıcaklık sorunum yok ama genelde düşük oyunlards ekran kartı kullanım düşük oluyor.
Valorant: düşük ayarlsr 150 civarı
Fortnite düşük ayarlar 120 fps civarı
Cs go en düşük ayarlar çözünürlük de 1280 230 fps civarı
Ac odyssey full ayarlar 50 civarı
Ekran kartı ve bios güncel güç ayarı yüksek performans başka çok ayar yapmadım anakart chipset güncel mi bilmiyorum çünkü chioset sürümümü öğrenemedim fps değerleri normal mi sizce değilse önerilerinizi bekliyoeum
Sisteme aldığımdan beri hiç test yapmadım(pek vaktim olmadı) şimdiden teşekkürler