Üniversite İçin Not Amaçlı Tablet Önerisi.

Allesi

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
15-20 bin lira bandında özellikle not almak için kullanılacak tablet önerisine ihtiyacım var.Tabletlerden fazla anlamam o yüzden benim ihtiyacım için en iyi model hangisidir bilmiyorum.Ama kalemli modellerden birisi olursa çok daha sevinirim.Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Samsung galaxy tab s9 vrya tab s9 fe bak derim tab s9 belki biraz bütçeyi aşabilir ama çok daha iyi bir yercih olur

2.elde Tab s9 daha iyi bir tercih olur tabii ama sıfır şartsa bu alınabilir

15-20 bin lira bandında özellikle not almak için kullanılacak tablet önerisine ihtiyacım var.Tabletlerden fazla anlamam o yüzden benim ihtiyacım için en iyi model hangisidir bilmiyorum.Ama kalemli modellerden birisi olursa çok daha sevinirim.Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Çoğu kişi Samsung s10fe ve huawei matepad 11.5 öneriyor honor padler de var

iPad A16 öneririm şahsen, iPad seviyorum tablet konusunda pratikliği ve uzun ömürlü olması açısından.

Honor pad v9 al veya yoga tab al
S11 altı Samsung alınmaz 0 alıyorsan bu model altı piyasadakiler TFT ekranlı
Çoğu kişi Samsung s10fe ve huawei matepad 11.5 öneriyor honor padler de var
Ben surekli 11,5 önerirdim ama hem zam yedi hem de güzel kalemi kaldırdılar dandirik kalem koydular
Huawei alınacaksa en iyisi 11,5s almak o kalem özellikleri gerçekten bu fiyata bulunmaz 2k da kuponu var

Son düzenleme:
Hocam Yoga Tab ve Honor V9 için ne diyorsunuz?Ayrıca Apple A16 öneriyorlar ama emin olamıyorum.Fiyat olarak 20bini çok geçmemesi benim için önemli.

Hocam Yoga Tab ve Honor V9 için ne diyorsunuz?Ayrıca Apple A16 öneriyorlar ama emin olamıyorum.Fiyat olarak 20bini çok geçmemesi benim için önemli.
Apple A16 için 5k da kaleme bayacaksin üstüne v9 hem 10k daha ucuz (kalemle) hem de daha iyi özellikler sunuyor
Not için alacağım demişsin 60hz ile 144hz arasında gecikme farkı da çok olacak bu da rahatsız edebilir
Yoga tab olabilir o da güzel tablet artık bütçene hangisi daha uygunsa

iPad A16 öneririm şahsen, iPad seviyorum tablet konusunda pratikliği ve uzun ömürlü olması açısından.
ipad güzelde a16 bence vasat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apple A16 için 5k da kaleme bayacaksin üstüne v9 hem 10k daha ucuz (kalemle) hem de daha iyi özellikler sunuyor
Not için alacağım demişsin 60hz ile 144hz arasında gecikme farkı da çok olacak bu da rahatsız edebilir
Yoga tab olabilir o da güzel tablet artık bütçene hangisi daha uygunsa
evet lenovalar güzel 20 bine çıkarsan çok alternatif var

ipad güzelde a16 bence vasat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet lenovalar güzel 20 bine çıkarsan çok alternatif var
Parası olana pro efsanedir ama olmayana A16 yine fiyat performans olarak başarılı bence. Bir tek Airden emin değilim donanımı süper olsa da 40K gibi paralara ekranın A16 ile aynı olması komik kalıyor.

Parası olana pro efsanedir ama olmayana A16 yine fiyat performans olarak başarılı bence. Bir tek Airden emin değilim donanımı süper olsa da 40K gibi paralara ekranın A16 ile aynı olması komik kalıyor.
şahsen a16 yerine 144 hz x başka bir tablet tercih ederdim

S10fe al geç

Geri