9070 XT Hangi Modeli Tercih Etmeliyim ?

Taichi kullanıyorum SK hynix bellekli geliyo özellikle eski seriler. Samsung bellekli bir model almanızı tavsiye ederim bu bekllekler çok ısınıyor ve ısınınca da stabilite bozuluyor(muş) FPS sabitlemeden oyun oynayamıyorum malesef. Bellek sıcaklıklarını 80 derece ve altında tutmayı başardıktan sonra sıkıntı yok. Sınır belirlemezseniz 90 derece ve üzerini görüyo bellekler tabi çok dayanmıyor o sıcaklıklarda akabinde crash. Bu durum benim sistemin kendi içindeki bir stabilizasyon sorunundan da kaynaklanıyo olabilir bunu da unutmamak lazım. Onun haricinde GPU ve Hotspot sıcaklıkları arasında çok fark yok bazı modellerde olduğu gibi ve bu iyi. Fan sesi de çok yüksek değil. Soğutması başarılı ama bellekler sıkıntılı arkadaşlar. Samsung bellekli modelleri araştırın ama stoklarda kalmamış olabilir. Piyasadakilerin çoğu hynx bellekli.

9070 XT hangi modeli tercih edilmeli ? Bütçe sıkıntısı yok. Almışken en iyisi olsun istiyorum. Modeli ve neden seçmem gerektiğini belirtirseniz çok yardımcı olursunuz teşekkürler.
ben indirimden xfx almıştım sıcaklık olarakda 60-65 derece max gördü uzun süre ful yükte tavsiye ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben indirimden xfx almıştım sıcaklık olarakda 60-65 derece max gördü uzun süre ful yükte tavsiye ederim
tabi bellek derecesi nedir o kadar detaylı incelemedim

Nitro+ Aorus var En iyileri ama saçmalığın Daniskası Biraz fiyat ekleyip fırsat beklersen 5080 e geçersin seviyesinde
Asus prime da artmış

Sapphire Pulse Gigabyte Gaming oc tatlı nokta fazla paraya gerek yok
sağlayacağı tek şey birkaç derece farklı olur Bide macun kalitesi

En iyi ses ve soğutma dengesi : Taichi
En iyi soğutma : Mercury OC
En iyi ses performansı : Red devil

Gigabyte Gaming OC fiyatı Sapphire Pulse , XFX Swift yada Asus Prime ile çok yakınsa alinmamali.

5070ti serisininde de varmı bu olay ve 9070xtlerin hepsinde mi var
Her Yüksek watt kartda var 9070xt varsa 5070 ti da da var 5080 5090 Her düşündüğün 270+ watt ekran kartında olabilir bu 9070xt ye özel bir şey deil

9070xt nin hepsinde de yok her modeldede yok

270 yüksek watt olduğundan örnek verdim altındada olur ama yüksek wattlardan nadir görünür

Vallahi ben 2.elden Red Devil alacaktım yine 2.elden XFX Mercury OC Magnetic Air aldım. Mükemmel kart. Standart olarak en serin çalışan kart bu gözüküyor. Biraz da ayar UV atarak 1000 rpm fanda 62 derece çalıştırıyorum. Çok fark etmiyor tip istiyorsanız Red Devil çok yakışıklı karttır. Nitro+ aynı keza.

Her Yüksek watt kartda var 9070xt varsa 5070 ti da da var 5080 5090 Her düşündüğün 270+ watt ekran kartında olabilir bu 9070xt ye özel bir şey deil

9070xt nin hepsinde de yok her modeldede yok

270 yüksek watt olduğundan örnek verdim altındada olur ama yüksek wattlardan nadir görünür
Benim 2060 vardi aman Allahim suankiler bile sessiz geliyor o yüzden

5 yil sonra zarar etsen ne olur zaten fiyati diplere gelir
Apple gibi değer koruyor galiba satarken aldığın fiyata satıldığı için (o para erise bile 🤣)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız ama Sapphire olup cwsiz bı 9070xt ye sahip olmak şans işi olarak bakmaya başladım artık.
Cwsiz 9070 xt nitro var
Monitör karttan daha fazla ses çıkarıyor

Geri