❌İndirim Bitti! Gıgabyte Geforce RTX™ 5070 Wındforce Oc 12 GB - 29.524,10 TL

Güzel fiyat. Yalnız amazon deponun garantisi 1 yıl olduğundan 53 bine 5070 ti olanını almamıştım.

Offff yine kaçırdım şu kart bana denk gelmiyor

Dolar 48 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda
Keşke dolarla paralel artsa, bu artış dolar artışı değil. Yurtiçi 9070XT stoğu inanılmaz fazla olduğu için yeni stoklar gelene kadar fiyat artışı görmedik, şuan gördüğünüz fiyatlar yeni gelen güncel fiyatlı 9070XT stokları o yüzden 40 a dayandı. Bir sonraki parti yıl sonunu geçer o zaman da fiyatlar 47-48 i görür diye düşünüyorum (YTD)

2025 nisanda GAİNWARD PHYTON RTX 5070 12 gb kartı incehesaptan 28 bine almıştık. Şimdiki fiyatlar bile yine iyi diyorum.
35e bile alınır.
16 gb isteyen 9070 xt alsın ama 4kda bile 11 gb harcıyor.
Bence 12 gb kartın 3-5 sene daha gideri var.
6xxx serisinde 16 gb alınmalı artık.

aynı fiyat +6700 paraf puan 9 ay taksite 1 ay önce asus prime 5070 aldım depodan geldi yine tertemizdi bence asus kovalayın zaten depo illaki düşer.

Keşke dolarla paralel artsa, bu artış dolar artışı değil. Yurtiçi 9070XT stoğu inanılmaz fazla olduğu için yeni stoklar gelene kadar fiyat artışı görmedik, şuan gördüğünüz fiyatlar yeni gelen güncel fiyatlı 9070XT stokları o yüzden 40 a dayandı. Bir sonraki parti yıl sonunu geçer o zaman da fiyatlar 47-48 i görür diye düşünüyorum (YTD)
Bu hala eski stok yeni partiler henüz girmedi gibi sırf zammın haberiyle yüklendiler fiyata bence

Bir adet stok için konu açılmasını mantıklı bulmuyorum. Anında alınıyor zaten.

Geri