kkaça bırakcanGeçen vatandan bu fiyata herkes al dedi diye aldım. Duruyor boş boş Allahını seven benden alsın
Dolar 48 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamandaÇok değil 3-5 ay öncesine kadar 31-32 ye bile bulunuyordu o zamanlar alın dedik millet dinlemedi, şuan en ucuz 40K olmuş geçmiş olsun bu saatten sonra hiç alınmaz.
Yaz reis özeldenaldıgın fiyattan alim kardeşm
Yaz reis özeldenkkaça bırakcan![]()
Keşke dolarla paralel artsa, bu artış dolar artışı değil. Yurtiçi 9070XT stoğu inanılmaz fazla olduğu için yeni stoklar gelene kadar fiyat artışı görmedik, şuan gördüğünüz fiyatlar yeni gelen güncel fiyatlı 9070XT stokları o yüzden 40 a dayandı. Bir sonraki parti yıl sonunu geçer o zaman da fiyatlar 47-48 i görür diye düşünüyorum (YTD)Dolar 48 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda
niyeki hocam bende kullanıyorum fena değil, sadece tam yükte 75 derece oluyor bir tık fazla sanırımwindforce beyler kaçırdığınıza şükür edin![]()
ya bu fiyata tabii ki iyidir ama windforce ve ventus serileri sabıkalı.niyeki hocam bende kullanıyorum fena değil, sadece tam yükte 75 derece oluyor bir tık fazla sanırım
Bu hala eski stok yeni partiler henüz girmedi gibi sırf zammın haberiyle yüklendiler fiyata benceKeşke dolarla paralel artsa, bu artış dolar artışı değil. Yurtiçi 9070XT stoğu inanılmaz fazla olduğu için yeni stoklar gelene kadar fiyat artışı görmedik, şuan gördüğünüz fiyatlar yeni gelen güncel fiyatlı 9070XT stokları o yüzden 40 a dayandı. Bir sonraki parti yıl sonunu geçer o zaman da fiyatlar 47-48 i görür diye düşünüyorum (YTD)