Garson Kızı Bulmam Gerek

Harbi silcem şimdi hesabı az kaldı
Önceden bende senin gibiydim bir gun iş çıkışı özgüvenimi toplayıp çok güzel bir çalışan kıza birlikte yürüyelimmi dedim kabul etti o günden beri kızlar ile çekinmeden konusabiliyorum özgüvenini topla ne olacaksa olsun diyip yanına git konus sosyal medyadan istek atsan hesabına bakmayacak yabancı kızlarla anca bu şekilde konuşabilirisin oomazsa da olmaz zorlamamak lazım istersen o kızın fotoğrafını göstereyim inanmıyorsan

Önceden bende senin gibiydim bir gun iş çıkışı özgüvenimi toplayıp çok güzel bir çalışan kıza birlikte yürüyelimmi dedim kabul etti o günden beri kızlar ile çekinmeden konusabiliyorum özgüvenini topla ne olacaksa olsun diyip yanına git konus sosyal medyadan istek atsan hesabına bakmayacak yabancı kızlarla anca bu şekilde konuşabilirisin oomazsa da olmaz zorlamamak lazım istersen o kızın fotoğrafını göstereyim inanmıyorsan
Evet benimde özgüven patlaması yaşadığım bir dönem oldu ama tabii birçok redden sonra insan bunalıyor benim dediğimi de anlıyorsundur ayrıca inanıyorum sağol

Evet benimde özgüven patlaması yaşadığım bir dönem oldu ama tabii birçok redden sonra insan bunalıyor benim dediğimi de anlıyorsundur ayrıca inanıyorum sağol
Sence neden red yedin? Sence sorun karşıdamıydı sendemiydi?

1 erkegin baska bir kadına ilgi duymasına bile rahatsız edici birsey olarak gören zihniyetle lgbt savunuculugu yapan ve feministler aynı kisi bence
Empati deniliyor hocam buna, ayrıca lgbt ve femizme konuyu nerden nasıl bağladınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnsta istemeyi nekadar abarttınız iki insanın tanışması neden size garip geliyor anlamadım ayrıca insta isteyecektim zaten dediğim gibi diğer garsonla konuşuyordu bende sevgili olma ihtimallerini düşündüm bu yüzden gitmedim yanına
Emin ol günde ne az bu şekilde onunla "tanışmaya" çalışan 65 kişi oluyordur, ki zaten beğendiniz özelliği sadece fiziksel, aşk denmez buna, (kaba olmayacak şekilde algıla hakaret etmiyorum sana) mastürbasyon yap kendine gel

Engelletirim kardeşim, adam sapığı olucam falan yazmamış profilini bulup istek atmak istiyorum yazmış. İstek atmak suç ayağı çekiyorsun burada. Abartıyorsun birisinin profiline bakmak suç diyeceksin az daha
Olay engellemen değil kanka yaşadığı rahatsızlık hala ortada olan bir şey, yarın sen olmadığınıda ne yapıcak? Hiç kadın olmadığın için empati yapamadığını düşünüyorum zaten sosyal medyada bırak cinsiyeti saç bakımıyla ilgili bir şey paylşasan 5 tane primat selam yazıyorken, yani öyle bir durumdayken ülke zaten yorucu bir meslekten sonra birisi senin profiline ben şöyle şöyle araştırdım buldum diye mesaj atsa ne hissederdin Allah aşkına ya

Son düzenleme:
Empati deniliyor hocam buna, ayrıca lgbt ve femizme konuyu nerden nasıl bağladınız?

Emin ol günde ne az bu şekilde onunla "tanışmaya" çalışan 65 kişi oluyordur, ki zaten beğendiniz özelliği sadece fiziksel, aşk denmez buna, (kaba olmayacak şekilde algıla hakaret etmiyorum sana) mastürbasyon yap kendine gel

Olay engellemen değil kanka yaşadığı rahatsızlık hala ortada olan bir şey, yarın sen olmadığınıda ne yapıcak? Hiç kadın olmadığın için empati yapamadığını düşünüyorum zaten sosyal medyada bırak cinsiyeti saç bakımıyla ilgili bir şey paylşasan 5 tane primat selam yazıyorken, yani öyle bir durumdayken ülke zaten yorucu bir meslekten sonra birisi senin profiline ben şöyle şöyle araştırdım buldum diye mesaj atsa ne hissederdin Allah aşkına ya
Dostum sakin ol sadece kızı beğendim ve yalandan bulmaya çalıştım olayı nerelere çekmişsin 31 cilerle fazla takılma feminazi olma

Sen erkeklere takip at o zaman ne diyeyim, kadınlarla bir şekilde konuşmak isteyen her kişi bunun rahatsız etmekle uzaktan yakından alakası olmadığını bilir. Hangi dünyada yaşıyorsunuz hayret

Dostum sakin ol sadece kızı beğendim ve yalandan bulmaya çalıştım olayı nerelere çekmişsin 31 cilerle fazla takılma feminazi olma
Sjwnin kokusunu aldığın gibi kaçmak lazım

Kanka elini kalbine koy yaptığın doğru bir şey mi sence? O garsonlar bilerek öyle davranıyor sende bunu baz alarak gidip rahatsız ediceksin, ki zaten bu instagramını alma işini anlayamıyorum yüzyüze gelmişsin zaten orda konuşşana bir ara buluşalım istersen vs. diye

ki zaten bunu düşününce anlıyosun saçmalığı
ig den istek atmak rahatsızlık vermek ama bi ara buluşalım demek değil ilginçmiş, bana biraz sanki tersmiş gibi geldi

Sen erkeklere takip at o zaman ne diyeyim, kadınlarla bir şekilde konuşmak isteyen her kişi bunun rahatsız etmekle uzaktan yakından alakası olmadığını bilir. Hangi dünyada yaşıyorsunuz hayret

Konuşmak veya takip atmak profiline bakmak rahatsızlık vermez ama doğru üslup önemli bu noktada bence kişiyle konuşacaksan bile nasıl konuştuğun ve yaklaştığın önemli olan bu zaten durumu belirleyen şey biriyle konuşmak yada instagram profiline bakmak rahatsızlık vermek değildir. İnsanlar birilerinden hoşlanabilir birbirlerini beğenebilirler bunlar gayat normal şeyler olay nasıl yaklaştığındır.

Sanırım sizi kadın doğurmadı hocam eğer aksi olsa empati yapabilirdiniz

Geri