Bilgisayar Sistemimi Nasıl Güncelleyebilirim?

skraaj

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba fotoğrafta gördüğünüz sistemi yükseltmek istiyorum güncel yeni çıkan oyunları oynayan birisi değilim bu yüzden ddr5 bi sistem almak istemiyorum belirli başlı oyunları oynuyorum en iyi şekilde nasıl güncelleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• 1000025730.webp
    1000025730.webp
    115.1 KB · Hit: 51
  • 1000025728.webp
    1000025728.webp
    50.7 KB · Hit: 49
  • 1000025726.webp
    1000025726.webp
    63.7 KB · Hit: 51
Oynadığın oyunları ve bütçeni söylersen ona göre daha iyi yardımcı olunur

Arkadaşlar merhaba fotoğrafta gördüğünüz sistemi yükseltmek istiyorum güncel yeni çıkan oyunları oynayan birisi değilim bu yüzden ddr5 bi sistem almak istemiyorum belirli başlı oyunları oynuyorum en iyi şekilde nasıl güncelleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
hocam eğer am5e geçmek istemiyorsanız biraz sorun çünkü pek fazla yükseltme yapamazsınız am4ün en iyi sistemi bu şuan ortalama belki ram eklemesi yapabilirsiniz 32gb rahatlatır ancak 8x2 yi satıp 16x2 almanız lazım onun dışında belki kasa+psu başka bir önerim olmaz

Güncel oyunları oynamıyosun, DDR5 e geçmek istemiyorsun. Nesini yükselticen?

DDR4'e yatırım yapılmasını doğru bulmuyorum öncelikle. Bütçe belirtmemiş arkadaş. CS2 oynuyorsanız FPS artırmanız için Ryzen 5 5600 işlemciden kurtulmanız gerekiyor. İkinci elden 5800X3D bulabilirsiniz en iyi şekilde yükseltmek istediğiniz için söylüyorum. Yine ikinci daha iyi bir anakart b450m gibi daha üst seviyede olabilir bu işlemciyle kombo yapın ramide 32 gb çıkarın. Bu size fps oyunlarında güzel sonuçlar verir. İleride de ekran kartini güncellersiniz. Ama bunu yapmak DDR5 fiyatına gelebilir ikinci el piyasasını bilmiyorum. O yüzden çok mantıklı değil önermem ben. Yinede bahsettiğim parçalara bakın hesabınızı yapın mantıklı gelirse yükseltin.

Güncel oyunları oynamıyosun, DDR5 e geçmek istemiyorsun. Nesini yükselticen?
Canım elimdeki sistemi güncellemek istiyor birader icazetmi alacaktım senden?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam eğer am5e geçmek istemiyorsanız biraz sorun çünkü pek fazla yükseltme yapamazsınız am4ün en iyi sistemi bu şuan ortalama belki ram eklemesi yapabilirsiniz 32gb rahatlatır ancak 8x2 yi satıp 16x2 almanız lazım onun dışında belki kasa+psu başka bir önerim olmyo

DDR4'e yatırım yapılmasını doğru bulmuyorum öncelikle. Bütçe belirtmemiş arkadaş. CS2 oynuyorsanız FPS artırmanız için Ryzen 5 5600 işlemciden kurtulmanız gerekiyor. İkinci elden 5800X3D bulabilirsiniz en iyi şekilde yükseltmek istediğiniz için söylüyorum. Yine ikinci daha iyi bir anakart b450m gibi daha üst seviyede olabilir bu işlemciyle kombo yapın ramide 32 gb çıkarın. Bu size fps oyunlarında güzel sonuçlar verir. İleride de ekran kartini güncellersiniz. Ama bunu yapmak DDR5 fiyatına gelebilir ikinci el piyasasını bilmiyorum. O yüzden çok mantıklı değil önermem ben. Yinede bahsettiğim parçalara bakın hesabınızı yapın mantıklı gelirse yükseltin.
Yorumun için sağol dediğin gibi yapmaya çalışcam

Sistemi tamamen satıp veya ekran kartı hariç satıp am5 alabilirsin 7500f b650 ...

Bütçeniz nedir bilmiyorum ancak DDR4 sistem üzerinde bir harcama yapmak istiyorsanız:
İşlemci olarak; 5700x3d veya 5800x3d,
Ram olarak; 2x16 GB 3600 veya 4000mhz frekanslı cl20 ve altı gecikmeli,
Anakart olarak; b450 veya b550 en az çift m2 SSD slotlu

Bunların size maliyeti eğer DDR5'e geçmekten daha maliyetli olmuyorsa yükseltmeniz mantıklıdır. Oynadığınız oyunlara göre bu upgrade bi 5-6 sene daha götürür.

Not: Şahsi fikrimi soracak olursanız sistemi tamamen satıp üstüne para koyup sistem almak daha mantıklı duruyor tabii ki.

Bütçeniz nedir bilmiyorum ancak DDR4 sistem üzerinde bir harcama yapmak istiyorsanız:

Bunların size maliyeti eğer DDR5'e geçmekten daha maliyetli olmuyorsa yükseltmeniz mantıklıdır. Oynadığınız oyunlara göre bu upgrade bi 5-6 sene daha götürür.

Not: Şahsi fikrimi soracak olursanız sistemi tamamen satıp üstüne para koyup sistem almak daha mantıklı duruyor tabii

Not: Şahsi fikrimi soracak olursanız sistemi tamamen satıp üstüne para koyup sistem almak daha mantıklı duruyor tabii ki.

Yardımcı olduğun için sağol en mantıklı geleni yapmaya çalışcam

ddr4 olarak yükselticem paşam Bi önerin varsa yaz yoksa boş boş yorum yapma senin dışında abuk subuk cevap veren yok

Abuk subuk değil paşam. Sistem gayet iyi güncel oyun oynamıyon DDR5 geçmicen napacan paşam yükseltip. 30-35k Sıfır 5060 Ti 16 GB almıcaksan boş yapma. Pardon boş masraf yapma paşam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,217
Üyeler
201,958
Son üye
taisman
Geri