2 Oyuncu Koltuğu Arasında Kaldım.

Reload

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
ilk koltuk bu indirimle falan 5200 tl falan oluyor peşin fiyata 3 taksit imkanı var
130 derece yatabiliyor bu şekilde 130 derece ile kısıtlaması biraz uzaklaştırıyor
fileli bir yapıda oluşu terleme konusunu büyük ölçüde halleder gibi geliyor bu da beni bu koltuğa baya yaklaştırıyor
ayak desteği var

diğer koltuk bu peşin fiyata 5 taksit yapabiliiyorum 7900 tl ama site güvenilir mi bilmiyorum
fileli olmaması acaba çok terletir mi düşüncesi yaratıyor
180 derece yatabiliyor ne kadar istersem yatırma olayı yaklaştırıyor koltuğa
ayak desteği var

2 üründe de kalite konusunda endişelerim var evet çok sağlam olmayacaklardır fiyatlarından dolayı ama uzun süre dayanabilir mi konfor açısından sorun yaşar mıyım bilmiyorum karr ofisin sandalyesi çok fp geliyor ama file yırtılır mı oturulan yer rahat mı gibi sorular var ekstra fiyat farkını versem rampage alsam verdiğim fiyat farkının hakkını alabilir miyim rampage baya tasarım olsun kumaş ve geriye yaslanırken 180 dereceye kadar yatabilmesi falan çok iyi geliyor kulağa kararsız kaldım o yüzden size de danışmak istedim
benim gördüğüm artı ve eksi yönlerini yazdım sizde tecrübeniz varsa benim göremediğim bir şey varsa yardımınız çok iyi olacaktır ilk kez koltuk alacağım düzgün bir şey almak istiyorum

ayriyeten bu fiyatlarda başka öneriniz varsa onlara da göz atabilirim 8000 9000 falan zorlayabilirim kesinlikle bunu al aradaki farka kesin değer diyebileceğiniz bir şey olursa,ama 7200 tl altında olursa çok iyi olur teşekkürler ofis koltuklarına da açığım bu arada

aradığım koltukta kesinlikle ayak desteği olması lazım çünkü dizi izlerken vs ayaklarımı uzatmayı çok seviyorum rahatıma düşkünüm diyebilirim illki bu fiyatlarda kusursuz ürün yoktur ama fiyatını hakeden bir şey almaya çalışıyorum verdiğim paranın alabileceği maksimum konfor ve sağlamlığı arıyorum umarım kendimi anlatabilmişimdir alıp pişman olmak istemiyorum çok fazla

Rampage'i alırdım ben yerinde olsam. Çünkü kalçanı koyduğun kısma baktığında o kısım Rampage'de daha kalın. İlerde bu kısımlar işlevini kaybedip çöküyor ve rahatsız etmeye başlıyor ince olursa.

Ben Hawk kullanıyorum ve bu durumdan çok muzdaripim. Çok rahatsız olduğumdan minder koyuyorum ben. Minder de sürekli kayıp düşüyor ben böyle bir çözüm bulabildim.

Rampage'i alırdım ben yerinde olsam. Çünkü kalçanı koyduğun kısma baktığında o kısım Rampage'de daha kalın. İlerde bu kısımlar işlevini kaybedip çöküyor ve rahatsız etmeye başlıyor ince olursa.

Ben Hawk kullanıyorum ve bu durumdan çok muzdaripim. Çok rahatsız olduğumdan minder koyuyorum ben. Minder de sürekli kayıp düşüyor ben böyle bir çözüm bulabildim.
İşte bende de bi sandalye var bu dönen ufak sandalyelerdem yastığı baya sert ve terliyorum bi süre sonra baya su gibi oluyor sırtım baya rahatsız oluyorum doğal olarak sizce rampage ne kadar sağlamdır

hocam ben bunu yeni sipariş verdim henüz deneyimim yok ancak forumda tavsiye eden çok oldu bütçen çıkarsa tavsiye edilen olarak bunu söyleyebilirim
Güzel duruyor ama aldığım koltukta ayak dayama olmasını istiyorum kullanırmıyım kullanmaz mıyım orasını kesin bilmiyorum ama ayaklarımı uzatıp birşeyler izlemeyi seven biriyim

Güzel duruyor ama aldığım koltukta ayak dayama olmasını istiyorum kullanırmıyım kullanmaz mıyım orasını kesin bilmiyorum ama ayaklarımı uzatıp birşeyler izlemeyi seven biriyim
O kısımlar çöktükten sonra pek bir anlamı kalmıyor hocam bence almışken gidip düzgün bir şey almanda fayda var ayağını uzatmak için ekstra bir şey alırsın

2. Attığım rampage koltuğun süngerinde de mi çökme olacak sizce

Hocam böyle bütçelere varsa şehrinizee mobilyacı ofis eşyaları vs satan spotçu caddesi sokağı falan tarzı oradan bakmanızı öneririm hem deneyebiliyorsunuz hem de gerçekten uygun fiyata müdür koltukları gibi gğzel koltuklar bulunabiliyor

Rampage marka koltuğu almayı düşünüyorum ilk attığım ile arasında 2000 tl fiyat farkı var bu fiyat farkına değer derseniz onu alacağım gibi daha iyi öneriler gelmedi çünkü başka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam böyle bütçelere varsa şehrinizee mobilyacı ofis eşyaları vs satan spotçu caddesi sokağı falan tarzı oradan bakmanızı öneririm hem deneyebiliyorsunuz hem de gerçekten uygun fiyata müdür koltukları gibi gğzel koltuklar bulunabiliyor
taksit ile alacağım o yüzden oralardan alma şansım yok diyebilirim malesef

Rampage marka koltuğu almayı düşünüyorum ilk attığım ile arasında 2000 tl fiyat farkı var bu fiyat farkına değer derseniz onu alacağım gibi daha iyi öneriler gelmedi çünkü başka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

taksit ile alacağım o yüzden oralardan alma şansım yok diyebilirim malesef
Amazondan hawk ve titanlara bakanilirsiniz hocam amazon taksitte avantajlı oluyor genelde tabi bütçenizi aşar sanırım

Amazondan hawk ve titanlara bakanilirsiniz hocam amazon taksitte avantajlı oluyor genelde tabi bütçenizi aşar sanırım
evet hawk titan xdrive oyuncu koltukları sağlam duruyor 6 taksit imkanı da var amazonda gayet iyi ama ayak desteği olmaması uzak tutuyor diyebilirim çoğu koltukta yok ama kullanışsız bir şey falan mı acaba

evet hawk titan xdrive oyuncu koltukları sağlam duruyor 6 taksit imkanı da var amazonda gayet iyi ama ayak desteği olmaması uzak tutuyor diyebilirim çoğu koltukta yok ama kullanışsız bir şey falan mı acaba
Hocam yani orası bacağınızı tutuyor ayağınızda bi yere koymanız lazım diye biliyorum ben hiç aramadım öyle bir özellik çift masa kullanıyoeum birisi dik solumda duruyor bir tık daha alçak ben ona uzatıyorum bence ayak uzzatması olan bir koltuk denemeye çalışın ona göre karar verirsiniz

Geri