Reload
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 352
Zephyr Fonksiyonel Oyuncu Koltuğu
Karr Gaming’in yeni modeli Zephyr, profesyonel oyuncular, yayıncılar ve uzun saatler ekran başında kalan herkes için geliştirildi. Fonksiyonel tasarımı ve ulaşılabilir fiyatıyla, oyun performansını bir üst seviyeye taşımak isteyen herkes için ideal bir oyuncu koltuğudur. Ergonomik yapısıyla...
130 derece yatabiliyor bu şekilde 130 derece ile kısıtlaması biraz uzaklaştırıyor
fileli bir yapıda oluşu terleme konusunu büyük ölçüde halleder gibi geliyor bu da beni bu koltuğa baya yaklaştırıyor
ayak desteği var
RAMPAGE MC-8663B Typhoon Gri/Mavi Oyuncu Koltuğu
RAMPAGE MC-8663B Typhoon Gri/Mavi Oyuncu Koltuğu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Oyuncu Koltuğu ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
fileli olmaması acaba çok terletir mi düşüncesi yaratıyor
180 derece yatabiliyor ne kadar istersem yatırma olayı yaklaştırıyor koltuğa
ayak desteği var
2 üründe de kalite konusunda endişelerim var evet çok sağlam olmayacaklardır fiyatlarından dolayı ama uzun süre dayanabilir mi konfor açısından sorun yaşar mıyım bilmiyorum karr ofisin sandalyesi çok fp geliyor ama file yırtılır mı oturulan yer rahat mı gibi sorular var ekstra fiyat farkını versem rampage alsam verdiğim fiyat farkının hakkını alabilir miyim rampage baya tasarım olsun kumaş ve geriye yaslanırken 180 dereceye kadar yatabilmesi falan çok iyi geliyor kulağa kararsız kaldım o yüzden size de danışmak istedim
benim gördüğüm artı ve eksi yönlerini yazdım sizde tecrübeniz varsa benim göremediğim bir şey varsa yardımınız çok iyi olacaktır ilk kez koltuk alacağım düzgün bir şey almak istiyorum
ayriyeten bu fiyatlarda başka öneriniz varsa onlara da göz atabilirim 8000 9000 falan zorlayabilirim kesinlikle bunu al aradaki farka kesin değer diyebileceğiniz bir şey olursa,ama 7200 tl altında olursa çok iyi olur teşekkürler ofis koltuklarına da açığım bu arada
aradığım koltukta kesinlikle ayak desteği olması lazım çünkü dizi izlerken vs ayaklarımı uzatmayı çok seviyorum rahatıma düşkünüm diyebilirim illki bu fiyatlarda kusursuz ürün yoktur ama fiyatını hakeden bir şey almaya çalışıyorum verdiğim paranın alabileceği maksimum konfor ve sağlamlığı arıyorum umarım kendimi anlatabilmişimdir alıp pişman olmak istemiyorum çok fazla