babaayorgunn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 299
Kral sen bilirsin artık gerisini. Ben sana yol gösteriyorum sen ama öyle değil ama böyle değil diyorsun.
En azından şansını dene böyle lalelere pabuç bırakmamış olursunMerhaaiba facebook üzerinden biriyle laptop anlaştım bana görüntülü video çekti şu laptopu şu kişiye sattım diye kimliğini filan da gösterdi ibana atarken laptop markasını da yazdım ben amatör dolandırıcı aslında 3 gün oldu hala konuşuyoruz çocuğun real insta hesabı abisi babası filan hepsine erişimim var ne iş yaptığı yaşadığı yer iş yeri filan herşeyi biliyorum fakat oyalıyor bi şekilde ürünü de yollamıyor ben savcılığa vermeden önce babasına,abisine yazıcam tek merak ettiğim bunu delillerle savcılığa verirsem bir şey çıkar mı süreç uzun mu çünkü çektiği videoda bana ulaşmazsa tüm suçumu kabul ediyorum diyip kimliğini arkalı önlü gösterdi tek merak ettiğim bu ceza alır mı parayı gözden çıkardım
20'lik değilde 30 luk olsa olmaz mıEğer dolandırıcınin yaşı küçükse arayın babasını parayı isteyin vermezse çocuğunun topuğuna sıkacaginizi söyleyin baba oğlunu seviyorsa gönderir göndermezse çocuğu yakala bir köşede 20lik pprc boruyla döv
Hocam eyw’da instadan yazmanın davalık olacağını ilk kez duydum o yüzden anlam veremedimKral sen bilirsin artık gerisini. Ben sana yol gösteriyorum sen ama öyle değil ama böyle değil diyorsun.
2002’li akşama kadar para ayarlayıp yollıcam dedi yollayamazsam yarın ürünü gönderirim dedi ikisini de yapmazsa savcılığa vericem zaten rnayi video atmışsın eline ulaşmazsa tüm suçu kabul ediyorum diye buna rağmen yollamazsa geçmiş olsun dicem ona süre uzun sürer mi onu bilmiyorum daha önce yaşayan var mı merak ettimEğer dolandırıcınin yaşı küçükse arayın babasını parayı isteyin vermezse çocuğunun topuğuna sıkacaginizi söyleyin baba oğlunu seviyorsa gönderir göndermezse çocuğu yakala bir köşede 20lik pprc boruyla döv
Kabak gibi kimliğini adımı söylediği yollamazsam veya sağlam gitmezse tüm suçu kabul ediyorum dediği video var enayi niye böyle bir şey yaptı aklım almıyorEn azından şansını dene böyle lalelere pabuç bırakmamış olursun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
20'lik değilde 30 luk olsa olmaz mı
Kral ibanla para yollayarak en*ayı olan kim tartışılır. Yanlış anlama da adamın neyine güvenip yolladin. Köprü var satılık istersenHocam eyw’da instadan yazmanın davalık olacağını ilk kez duydum o yüzden anlam veremedim
2002’li akşama kadar para ayarlayıp yollıcam dedi yollayamazsam yarın ürünü gönderirim dedi ikisini de yapmazsa savcılığa vericem zaten rnayi video atmışsın eline ulaşmazsa tüm suçu kabul ediyorum diye buna rağmen yollamazsa geçmiş olsun dicem ona süre uzun sürer mi onu bilmiyorum daha önce yaşayan var mı merak ettim
Kabak gibi kimliğini adımı söylediği yollamazsam veya sağlam gitmezse tüm suçu kabul ediyorum dediği video var enayi niye böyle bir şey yaptı aklım almıyor![]()
Ne kadar ince olursa o kadar etkili oluyor o dediğin sert malzemede geçerliEn azından şansını dene böyle lalelere pabuç bırakmamış olursun
20'lik değilde 30 luk olsa olmaz mı
20'lik değilde 30 luk olsa olmaz mıEğer dolandırıcınin yaşı küçükse arayın babasını parayı isteyin vermezse çocuğunun topuğuna sıkacaginizi söyleyin baba oğlunu seviyorsa gönderir göndermezse çocuğu yakala bir köşede 20lik pprc boruyla döv
Gerçekten enayiymiş lavukHocam eyw’da instadan yazmanın davalık olacağını ilk kez duydum o yüzden anlam veremedim
2002’li akşama kadar para ayarlayıp yollıcam dedi yollayamazsam yarın ürünü gönderirim dedi ikisini de yapmazsa savcılığa vericem zaten rnayi video atmışsın eline ulaşmazsa tüm suçu kabul ediyorum diye buna rağmen yollamazsa geçmiş olsun dicem ona süre uzun sürer mi onu bilmiyorum daha önce yaşayan var mı merak ettim
Kabak gibi kimliğini adımı söylediği yollamazsam veya sağlam gitmezse tüm suçu kabul ediyorum dediği video var enayi niye böyle bir şey yaptı aklım almıyor![]()
Merhaaiba facebook üzerinden biriyle laptop anlaştım bana görüntülü video çekti şu laptopu şu kişiye sattım diye kimliğini filan da gösterdi ibana atarken laptop markasını da yazdım ben amatör dolandırıcı aslında 3 gün oldu hala konuşuyoruz çocuğun real insta hesabı abisi babası filan hepsine erişimim var ne iş yaptığı yaşadığı yer iş yeri filan herşeyi biliyorum fakat oyalıyor bi şekilde ürünü de yollamıyor ben savcılığa vermeden önce babasına,abisine yazıcam tek merak ettiğim bunu delillerle savcılığa verirsem bir şey çıkar mı süreç uzun mu çünkü çektiği videoda bana ulaşmazsa tüm suçumu kabul ediyorum diyip kimliğini arkalı önlü gösterdi tek merak ettiğim bu ceza alır mı parayı gözden çıkardım
Şahsen normal de yapmam o tarz bir şey ama görüntülü aradı ve video çekti bana özel kendi adını kimliğini gösterip teslim etmezsem suçumu kabul ediyorum diye suçu resmen kabul ediyor yapmaz diye düşündüm açıkcasıKral ibanla para yollayarak en*ayı olan kim tartışılır. Yanlış anlama da adamın neyine güvenip yolladin. Köprü var satılık istersen![]()
Karakol bakar mı yoksa direk savcılığa mı vereyim çünkü direk videosu var suçu kabul ettiğine dairKarakola git, elindeki bilgiler konuşmalar vs ile birlikte şikayetçi ol. Sonra adliyeye git. Sen ne diye uğraşacakmışsın o uğraşsın.
Bir keresinde bana da denedi birisi, linkedin profiline kadar buldum sonra da dedim, eğer 5 dakika içinde hallolmazsa önce karakol sonra adliye en son da tüm konuşmalarla birlikte Linkedin üzerinden profilini etiketleyerek, profilini kapatırsan da profilinin görüntüsüyle birlikte 3 kuruş para için dolandırıcılık yaptığınla ilgili konu açacağım ve çevremdeki herkesin konuyu paylaşmasını sağlayacağım ki sonraki iş hayatında karşına çıksın.
Sanırım 3 dakika sonra sorun çözülmüştü.
Senin durumunda git direkt şikayetçi ol, adı soyadı her şeyi belliyse babası ayaklarına kapanır zaten o etti sen etme diye
Hocam her şey gerçek ondan yana problem yok şahsi instasına çalıştığı yere kadar bilgileri attı buna rağmen göndermezse herşeyi göze almış demek kiAilesinin hesaplarına bak.Açılma tarihine bak.Profil fotoğrafları yada yaptıkları paylaşımlar pinterest mi diye kontrol et.Gerçek gibi gelirse ailesine dellillerle şikayet et olmazsa savcılığa gitmeni öneririm.
Hocam nasıl güvendiniz bari GTA RP serverlarindaki gibi Kur'an a el de bastirsaydinŞahsen normal de yapmam o tarz bir şey ama görüntülü aradı ve video çekti bana özel kendi adını kimliğini gösterip teslim etmezsem suçumu kabul ediyorum diye suçu resmen kabul ediyor yapmaz diye düşündüm açıkcası
Karakol bakar mı yoksa direk savcılığa mı vereyim çünkü direk videosu var suçu kabul ettiğine dair
Öyle tabi hocam ben video attığı için en ufak şeyde karşılığını alırım düşüncesiyle yolladım yine aynı şartlarda yine yollarım giden para 16k bana koymaz da içerde yatmasını istiyorum parayı unuttum ortalama ne kadar sürer acaba bu süreçilamsız icra takibi başlat savcılıga sikayet et cocugun yazma sekline bakacak olursak o laptobu göndermez ayrıca bu tarz işler yapıyorsanız yüz yüze yada platformların güvenli ödeme sistemlerini tercih edin geçmiş olsun
Hocam şöyle bir şey var herşeyden emin olduktan sonra attım abisi evli barklı kimlik doğru yaşadığı yere kadar doğru çalıştığı yer dahil ama cahillik yaptı sanırım hatasını telefi etmesini bekliyorum savcılığa versen bunun kapısına ne kadar sürede giderler bu işlerin ev sevdiğim yanı tutuklanırsa ara bulucu yollayabilir şu kadar verelim geri çek diye o raddeye getirmek istiyorumHocam oyun mu oynuyonuz da güvendim aklima discordda GTA RP için Kur'an'a el bastırip yemin isteyenler geldi
Vallaha iyi cesaret kimlik sahte hesap çalıntı olsa paran yanardi