Samsung Tab S12 Beklenir mi?

Zor hocam sızan fiyatı 1100 dolar bu da 52k ediyor vergiler vb eklense öğrenci indirimi ile başlangıç modeli zar zor 52 olur gibi
Sızan fiyat doğruysa
s11 başlangıç fiyatı 900 dolarken 36.9k ediyor ben 28kya nasıl aldım peki?

Hocam yazılımı biraz fazla abartmışsınız bence bana kalırsa honorda alınmaz tablete bir şey olsa uğraşır durarsın one ui bana hep kötü gelmişti kişiden kişiye değişir tabide 35k ya sizin istediğiniz tabletlerden hiçbiri gelmiyor
sen bi xiaomi yi seviyosun gibi :D Tamam diğer tabletlere göre falan ucuz ama Dex yok (honor ve samsungda var) Kalemi diğerlerine göre kötü olduğu söyleniyor (kutusundan çıkmıyor bir de ayrı satın alcaz), Yazılımı benim deneyimimce diğerlerine göre daha kötü, güncelleme süresi diğerlerine göre daha az, bi de xiaomi 14t pro telefonumu alalı 1 yıl olmasına rağmen telefonumu günde 5 kez 0 dan 100 e şarja taktığımı göz önünde bulundurunca alasım gelmiyor.

sızan fiyat başka ülkede, türkiyede özel fiyatlandırma oluyor üstüne kampanyalarla birleşiyor
samsung kampanyayı azalttım falan derse daha pahalı olabilir orasını bilmem, normal fiyat olarak türkiyeye özel fiyatlandırma oluyor zaten

s12+ 2x hafıza ve eğitim indirimi olursa 512 gb olanı 41-42k gibi olur bence
Sızan fiyatta 1200 dolar diyor evet ama Türkiye Özel fiyatlandırması gelebilir bu olası bir ihtimal + öğrenci indirimi de katınca belki 40k ya gelebilir

sen bi xiaomi yi seviyosun gibi :D Tamam diğer tabletlere göre falan ucuz ama Dex yok (honor ve samsungda var) Kalemi diğerlerine göre kötü olduğu söyleniyor (kutusundan çıkmıyor bir de ayrı satın alcaz), Yazılımı benim deneyimimce diğerlerine göre daha kötü, güncelleme süresi diğerlerine göre daha az, bi de xiaomi 14t pro telefonumu alalı 1 yıl olmasına rağmen telefonumu günde 5 kez 0 dan 100 e şarja taktığımı göz önünde bulundurunca alasım gelmiyor.
Doğrudur hocam xiaomiyi seviyorumda pilde siz de doğru söylüyorsunuz honorda alabilirsiniz bütçeniz yetiyor ise

Türkiye'ye özel fiyatlandırma gelmesini umaraktan s12+ ı bekleyeceğim fikirler için teşekkürler.

s11 başlangıç fiyatı 900 dolarken 36.9k ediyor ben 28kya nasıl aldım peki?
O zaman dolar kuru 40 tabletin çıkış fiyatı 799 dolardı yüzde 10 öğrenci indirimi ile 28 e geliyor zaten
Sızan fiyat doğruysa başlangıç modelini öğrenci indirimi ile maks 48 e alirsiniz
S11 256 şuan 40 zaten s12+ versiyonunu 40 a vermezler bana kalirsa

Eğer Samsung fanboyu falan değilsen sakın samsung alma tablette illa oled ekran istiyorum dersen bilmemde fiyatlar gereksiz pahalı değmez ekstradan ders çalışmak için alıyorsun diye tahmin ediyorum oled ekran en zararlı olanı LCD alsan daha güzel olur yani bi baktım da 35 bin TL'ye xiaomi pad 8 pro var yanında klavyeli kılıfıda geliyor büyüklüğüde iyi bakabilirsin istersen (evde tab s11 ultrada var bu arada ona rağmen böyle düşünüyorum) öğrenci indiriminede Samsung Store'dan bakabilirsin ben bakmadan indirimsiz almıştım🥲 Senin için gittim birde fiyatlara baktım başlangıç fiyatı 1200 dolarmış tr de 1400-1500 dolar gibi bir fiyattan çıkar senin bütçeninde çok üstünde Xiaomi Pad 8 pro yada one plus pad 3/4 alabilirsin tek kötü yanları LCD olması oda göz sağlığını koruyo en iyi seçenekler bunlar umarım bunlardan birini alırsın
oled ekran goze zarar vermez hocam

Geri