Pdr Okuyan Biri İçin Ne Mantıklı

aliwsly

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar üniversiteye gideceğim pdr okuyacağım insanlar bana ipad yeterli diyor ama bilgisayar alasımda var hangisi mantıklı ve bana şuan mediamarkt vatan gibi fiziksel yerlerden alabileceğim laptop önerir misiniz işimi görecek 50 bin lira altı yeterli olacak sizce nasıl bir seçim yapmalıyım

Merhabalar üniversiteye gideceğim pdr okuyacağım insanlar bana ipad yeterli diyor ama bilgisayar alasımda var hangisi mantıklı ve bana şuan mediamarkt vatan gibi fiziksel yerlerden alabileceğim laptop önerir misiniz işimi görecek 50 bin lira altı yeterli olacak sizce nasıl bir seçim yapmalıyım
eğer oyun oynamayacağım diyorsan macbook air al hocam 10 sene gık demeden yağ gibi akar. Bütçe problem olursa macbook neo da fazlasıyla işini görür.

Sizce ipad mi laptop mu hocam arti eksileri
Bölümünün ne demek olduğunu tam bilmiyorum ama okulda laptop lazım oluyor küçük bir tane de yanına Tablet al istersen

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
İNİTHAR

İnce hafif ve işlemcisi ve bataryası iyi bir ultrabook al bence seni uzun süre götürür. Sunum ofis programları araştırmalar vs yaparken yanında da taşıyacaksın ağır olursa seni yorar (y)

Tebrikler öncelikle. Bolca makale taramalı ve SPSS denen bir programa sövmeli eğitim hayatın olacak. O yüzden notebook tercih etsen iyi olur. Oyun oynayacak mısın bilmiyorum ama oynamayacaksan hafif ve bataryası iyi süre giden taşınabilir bir notebook edinmek mantıklı.

Geri