Sake13
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,417
Japon-kore tayfa uyanmışHyundai ioniq 5 e de bakabilirsin .
Japon-kore tayfa uyanmışHyundai ioniq 5 e de bakabilirsin .
Alakası yok hocam genç alman alır da seçeneklerinde olsun diye dedim 0 araba sonuçta yoksa ben de düşünmeden g20 alırdımJapon-kore tayfa uyanmış
Japon-kore tayfa uyanmış
Her orta- düşük gelirli gencin hayalidir tr'de bmwAlakası yok hocam genç alman alır da seçeneklerinde olsun diye dedim 0 araba sonuçta yoksa ben de düşünmeden g20 alırdım
O kadar da değil. C200 Motor yemese kasası güzel bi c43ü falan olsa yenirC200 önerisi gelmiş şaka mı, adam spor arabaya bincem demiş süslü megane değil
Megane?C200 önerisi gelmiş şaka mı, adam spor arabaya bincem demiş süslü megane değil
Hayat bir tane. Şimdi değilse ne zaman?Beyler selam bunun üzerinden bir konu açmıştım 3 milyona hangi araba alınır falan bazı arkadaşlar ilk arabana bu kadar para bağlaman mantıksız dedi bende biraz düşündüm bunu neyi mantıksız diye de bilmiyorum yani size de bir sormak istedim ekime doğru babamla konuştum g22 alacağımız kesinleşti ama benim 3 yıllık bir araba tecrübem var o da honda fd6 yani sizce zorlanır mıyım? Mantıklı bir seçim mi?
O kadar da değil. C200 Motor yemese kasası güzel bi c43ü falan olsa yenir
İç mekan kalitesi kötü ve dışarıdan ucuz duruyor bence. C43 ün motoru çok sorunluMegane?
200ün motoru sıkıntılı buji kırıp motoru yiyorİç mekan kalitesi kötü ve dışarıdan ucuz duruyor bence. C43 ün motoru çok sorunlu
Yani bence güzel duruyorda o kişisel tabi ama w206 ya megane demek ayıp olur.İç mekan kalitesi kötü ve dışarıdan ucuz duruyor bence. C43 ün motoru çok sorunlu
43 ün aşağı kalır yanı yok öyle diyeyim. Performansı tatmin eder ama sorunları baş belası200ün motoru sıkıntılı buji kırıp motoru yiyor
Stoplara yıldız koymak falan çingene işi olmuş bence son seride. W206 tasarımı eh ama yine de. Ben bmwciyim aga yaYani bence güzel duruyorda o kişisel tabi ama w206 ya megane demek ayıp olur.
m139 motor var hocam nasıl sorunlu. Yazılımsal hata olabilir o her yeni aracın kanayan yarası43 ün aşağı kalır yanı yok öyle diyeyim. Performansı tatmin eder ama sorunları baş belası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Stoplara yıldız koymak falan çingene işi olmuş bence