🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

Sipariş verilmiş ama ödeme bekliyor pozisyonumda. Aynı Amazon gibi. Kuveyt Türk hesap açmamı bekliyor. Teşekkür ederim ilginiz için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

tmm kupon çalışmış. Bundan sonrası banka kısmında sanırım.
Banka ile olan işlemleri yaptınız mı? hesap açılışı vs gibi.

tmm kupon çalışmış. Bundan sonrası banka kısmında sanırım.
Banka ile olan işlemleri yaptınız mı? hesap açılışı vs gibi.
Evet birazdan olacak inşallah. Araç sürüyorum eve geçince halledecem. Teşekkür ederim

Bende de çıkmıyordu maalesef. Geçen sene açmıştım hesabı sanırım. Belki süresi dolmuştur veya kredi notuyla alakalı olabilir. Kuveyt Türk'ün Hepsiburada’da Yeni Müşteriye Özel Vade Farksız 50.000 TL Fırsatı! kampanyasına da başvurmaya çalışıyorum ama yapamadım. Mevcutta Kuveyt müşterisi olduğum için başvuramam muhtemelen.

Belkide banka ürünlerini kullanan kişilere teklif veriyordur, ben kredi kartına basvurdum bakalım onaylanacakmı sağlam kartta yıllık aidat yokmuş zaten dursun kenarda

bu fiyata çok iyi bir tercih. Poco M8 Pro 5G ile kıyaslanmasına da şaşırdım açıkçası. Poco M8 Pro diyen arkadaşlar bile o cihazı almazlar. sadece rakamlara bakarak konuşurlar, telefonun iyi olmasını kağıt üzerindeki özellikler belirliyo olsaydı kimse apple almazdı ben nothing kullanmaya 2 sene önce başladım şimdiye kadar kullandığım androidlerin ne kadar çöp ve gereksiz dolu olduğunu nothing os ile anladım. son derece sade ve akıcı saf android olayı gerçekten çok iyi. fiyat olarak baktığında zaten 20kya iyi cihaz yok denecek kadar az bi de faizsiz taksit seçeneğiyle tadından yenmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kamera olarak 30k altında telefoto lensi olan telefon yok phone 3a 20k çok iyi fiyat

Kuveytürk müşterisi oldum halen daha kuveyt türk çıkmıyor. İşin tuhafı teklif iletmeyen kuruluşlar listesindede çıkmıyor kuveyt türk

mobilden mi bakıyorsunuz? webden kuveyt turk cıkmıyor ama mobilden cıkıyor bende.
Web den bakıyorum, hemen deniyorum mobilden. teşekkü rederim.
Edit: Evet dediğiniz gibi mobil uygulamadan kuveyt çıktı. Teşekkürler.
8000 paraf param var, trendyoldan onunla mı alsam yok taksitle hepsiburada dan mı alsam karar veremedim.

Web den bakıyorum, hemen deniyorum mobilden. teşekkü rederim.
Edit: Evet dediğiniz gibi mobil uygulamadan kuveyt çıktı. Teşekkürler.
8000 paraf param var, trendyoldan onunla mı alsam yok taksitle hepsiburada dan mı alsam karar veremedim.

Bence puanlarla alın. Ben puanları turna.com da uçak bileti için biriktiriyorum ama bence diretk puanları kullanın.

Geri