16 GB Ram Arıyorum Ddr5

Goodramde iyi markadır ama ddr5 için saeet spot denelim değer 6000 cl30 olduğundan direkt düşünmeden alınıp geçilebilir zam yemeditse aynı modelin rgb si vardı onada bakabilirisniz anakarttan kontrol edilebiliyor
Geçen hafta patriot 11.500 e düşmüştü almadım simdi 12.500 olmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende patriot 16 gb var hocam oyun acikken arkada opera falan acinca problem yasayabilirsin ram yetmiyor bazen 32 yapmak lazim ama cok fazla arkada uygulama acmazsan sorun olmuyor
Direkt 32 yap diyorsun yani

Elimde Gskill Trident Z5 Neo Expo Destekli 16GB 6000mhz Var Ilgileniyorsan Mesaj Atabilirsin

Hocam ufak ufak zamlar geliyor en iyisi patriot ram i alman n11de peşin fiyatıne 6 ay taksitde var
Çektim reis dual patriot viper venom umarım performansı baya arttirir

Kaynağı; aldığın ramlerin, ekran kartlarının, ssdlerin, dramlerini vs üreten SK Hynix, Sandisk, Kioxia, Samsung ve MU'nun 2-3 senelik stoklarını çoktan satmış olmaları.
Kısacası hepimizin bildiği ram krizi olayı , bunu bekliyorum da ben ekstra bir şey var sandım.

Kısacası hepimizin bildiği ram krizi olayı , bunu bekliyorum da ben ekstra bir şey var sandım.
Yok ekstra bu yeni maliyet raporlarını tek tek açıkladılar, rekor kar duyurdu her biri. Jensen hbmleri kapmak için zırt pırt kore'ye sefer düzenliyor.

Geri