Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde🟡🔵

balabanköfte

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
815
IMG_2507.webp

Olympique Lyonu 3-2 yenerek turnuvadan eledi. Bir galatasaraylı olarak çok mutlu oldum. Sonunda iki temsilcimizide devler liginde izleyebileceğiz. Tebrikler fenerbahçe

Son düzenleme:
Son dakikalar yine stresli oldu ama bu sefer kazandik. Umarim mactaki kotu seylerden ders alir ve sampiyonlar liginde mucadelemizi ortaya koyariz

Ferrari arabaya, Murat şoförü veriyorlar. İlerleyemez Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde falan. Hele hele alışkanlığı olmayan bir takım olduklarından dolayı çok zor görüyorum. Bu futbolla zor.

Açıkçası eler diye düşünmüyordum. Devamını getirebilir umarım.

fenerin uclye katılmasını geçen seneden sonra çok istiyordum onlar çok küçümsedi liverpoolu 2 kere yenmeyi juveye 5 atmayı ajax depi 3 lemeyi . şimdi görücez maks 6 7 puan toplarlar ilk 24 bile imkansız barçanın fenere denk gelmesini çok istiyorum

fenerin uclye katılmasını geçen seneden sonra çok istiyordum onlar çok küçümsedi liverpoolu 2 kere yenmeyi juveye 5 atmayı ajax depi 3 lemeyi . şimdi görücez maks 6 7 puan toplarlar ilk 24 bile imkansız barçanın fenere denk gelmesini çok istiyorum
ajax konferans Juventus avrupa liginde

liverpool? fb bu juveyi ajaxı 3 leyip 5lemeyi bırak berabere bile kalamaz
Şuan şampiyonlar liginde oynayan feyenord u geçen sezon 5-2 yenmedi mi konferansa giden ajax la nasıl berabere bile kalamayacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

liverpool? fb bu juveyi ajaxı 3 leyip 5lemeyi bırak berabere bile kalamaz
32. bitiren ajax ı yenmek gerçekten büyük başarıymış
1000003527.webp

Son düzenleme:
Geri