iPhone 15 Plus 128gb Siyah 46bin TL

porter

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
47000
Merhaba iphone 15 plus siyah türkiyeden alınma 128gb kozmetiğinde hiçbir hasar darbe yok içi açılmamış değişen parçası yok pil sağlığı %85 arkadaş satıyor 47bin tl alınacak rakam mıdır? Bilgiye sahip olan,bu işi yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim kendime telefon arıyorum.

Merhaba iphone 15 plus siyah türkiyeden alınma 128gb kozmetiğinde hiçbir hasar darbe yok içi açılmamış değişen parçası yok pil sağlığı %85 arkadaş satıyor 47bin tl alınacak rakam mıdır? Bilgiye sahip olan,bu işi yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim kendime telefon arıyorum.
sorman hata
engelle aşırı kötü

iphone 15 46K ya sıfır satılıyor kanka yıllarca kullanılmış 128 gb %85 pil sağlığı kalmış (neredeyse ölmüş) aynı model aynı özellikleri olan sadece biraz daha küçük olan telefonu bu fiyata almak akıl karı değildir :D ben satmış olsaydım harbiden sevinirdim yani.

biraz daha bütçe artarsa 2. el 17 veya 16 pro alabilirsin

biraz daha bütçe artarsa 2. el 17 veya 16 pro alabilirsin
hiç artmaz ve onlara 60-70 diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iphone 15 46K ya sıfır satılıyor kanka yıllarca kullanılmış 128 gb %85 pil sağlığı kalmış (neredeyse ölmüş) aynı model aynı özellikleri olan sadece biraz daha küçük olan telefonu bu fiyata almak akıl karı değildir :D ben satmış olsaydım harbiden sevinirdim yani.
15 ide telefonculara sordum 42.5 diyor ben anlamadım bu telefonlar kullanılınca niye ucuzlamıyor

15 ide telefonculara sordum 42.5 diyor ben anlamadım bu telefonlar kullanılınca niye ucuzlamıyor
sıfırı 48k mediamarkt

sıfırı 48k mediamarkt
42.5 ikinci ele vereceğine 48 ver sıfır alsana kanka ikinci el fetişin mi var ?

42.5 ikinci ele vereceğine 48 ver sıfır alsana kanka ikinci el fetişin mi var ?
hayır ikinci el alacağım demedim benim anlamadım bu fiyatların saçmalığı ne? Satılmasa bu fiyatları isteyemezler mantığı anlamadım.

Ya işte 3-5 denkleştiremeyen ikinci elini alıyo aralarında temizide vardır bazıları mantıklı oluyor örnek veriyorum 80K ya satılan 16 pro lar 65 e falan düşüyor ama arada 15k fiyat farkı var 3-5k için yapılacak iş değil

Geri