Bu kasaya max 3000 verilir. Soğutucuyu 500e alabiliyorsan iyi olur. Ssd hem pahalı hemde gen3. Gen4 birşeyler bakabilirsin. Ve bana kalırsa anakartı sıfır al. B650m-r falan alabilirsin.Arkadaşlar merhaba 2. Elden böyle bir sistem toplamak mantıklı mı, Sizce hangi parçaları değiştirmem gerekir ya da bi eksiği var mı ?
1080p rekabetci odaklı olacak.
anakart olarak şunu al b650-mr diğerleri şimdilik idare eder aslında psu yu daha iyi bişey bulabilirsen onu al yoksa xpg başlangıç olarak idare eder seni ama mutlaka güzel pazarlıklar yap olabildiğince indirmeye çalış16gb olanı eklesem sistemde başka herhangi bir değişiklik gerekir mi hocam özellikle anakart psu kasa konusunda bilgim hiç yok
1080p icin gayet yeterli sistem olmusArkadaşlar merhaba 2. Elden böyle bir sistem toplamak mantıklı mı, Sizce hangi parçaları değiştirmem gerekir ya da bi eksiği var mı ?
1080p rekabetci odaklı olacak.
Teşekkürler hocam1080p icin gayet yeterli sistem olmus
Anakart icin kelime ile filtreleme de ne yazmam gerekiyor hocam modelleri göremiyorum daanakart olarak şunu al b650-mr diğerleri şimdilik idare eder aslında psu yu daha iyi bişey bulabilirsen onu al yoksa xpg başlangıç olarak idare eder seni ama mutlaka güzel pazarlıklar yap olabildiğince indirmeye çalış
16 gb olanı ekledimEkran kartını bunun yerine 5060 seçmen daha iyi ama 9060 xt 16 Gb alırsan çok çok daha iyi. Kalan bileşenler kötü değil ama pazarlık yap mutlaka. Parça başı 250-500 TL arası fiyat düşürebilirsin
Hocam gen 4 icin PCle 4.0 olanı mı seçilemez ararkenBu kasaya max 3000 verilir. Soğutucuyu 500e alabiliyorsan iyi olur. Ssd hem pahalı hemde gen3. Gen4 birşeyler bakabilirsin. Ve bana kalırsa anakartı sıfır al. B650m-r falan alabilirsin.
Evet. Ama bazı satıcılar onu bilmiyor diye farklı seçeneklerede ilan açıyor o yüzden tüm 1tb ilanlarına bakman lazım detaylıHocam gen 4 icin PCle 4.0 olanı mı seçilemez ararken
b650-mr yazısında link koymuştum ama nette ararken asus b650 m-r diye aratabilirsinTeşekkürler hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anakart icin kelime ile filtreleme de ne yazmam gerekiyor hocam modelleri göremiyorum da
16 gb olanı ekledim
Hocam gen 4 icin PCle 4.0 olanı mı seçilemez ararken