🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

Ürün kaliteli ama yurtdışında 100 dolara kapalı kutu yepyeni var bizim ülkede neden bu 300 dolar

Sürekli aktif takip ettiğim bir ürün. Dolarında artmasıyla beraber 12 seviyelerinden 13e kadar çıktı. Şuan %25 indirim var. Bekleyen varsa kaçırmasın normalde siyahı özellikle pahalı oluyor.

LİNK: https://inventus.com.tr/mi_products...ZdhDsXWa9TNprSMN1ZTb6MziItHj4QyMaAsyAEALw_wcB

Genel olarak noctua ürünlerinde indirim var sanırım. İsteyen bir inceleyebilir ama en güzel indirim yukarda linkini attığım üründe.
İşlemci Soğutucular: https://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?DTID=1979#/?marka=NOCTUA
Kasa fanları: https://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?DTID=1966#/?marka=NOCTUA
kasa fanlarından 2 set çektim teşekkür ederim.

Daha yeni bundan aldım memnunum, Noctua kalitesinde değil ancak fiyatı da ona göre uygun...

Hocam bunun için CO versiyonu çift bilyalı olduğu için normal versiyona kıyasla biraz daha sesli diyorlar, gerçekten de hissediliryor mu sesi?

Ürün kaliteli ama yurtdışında 100 dolara kapalı kutu yepyeni var bizim ülkede neden bu 300 dolar
8181 TL noctua kendisi satıyor 9781 TL olması iyi bi indirim yani dediğin gibi 200 dolar fark yok 25 dolar gibi bi fark var aralarında

1787837599201.webp

Ayrıca insanlar bir lian li fana sırf ekranı var diye 3.000TL,boş kasasına 7.000 verirken veya ROG ismi uğruna +6.000TL verirken gidip Noctua'ya bu kadar tepki olmasını anlamıyorum. Madem pahalı geliyor yorum yapmadan geçin.
Bu siyah 140mm kasa fanlarını artic liquid freezer 3 420mm için kullanılır mı. Bu artic in fanları çok sesli baba ya. Kafamı şişiriyor yeminle. Noctua daha iyi performans verir mi?

Beyler pahalı ama sessizlik için biçilmiş kaftan bu fanlar. İnsan bir süre sonra sessizlik peşinde koşuyor gerçekten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler noctua nın kule tipini falan almanıza çok gerek yok aslında. Güzel 2 veya 3 tane fan alın keyfinize bakın derim. Phantom spirit aldınız diyelim ve orjinal fanlarını çıkarıp noctua fanı koyun emin olun aynı performansı alırsınız. Burada asıl nokta noctua fanlar.

Beyler pahalı ama sessizlik için biçilmiş kaftan bu fanlar. İnsan bir süre sonra sessizlik peşinde koşuyor gerçekten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler noctua nın kule tipini falan almanıza çok gerek yok aslında. Güzel 2 veya 3 tane fan alın keyfinize bakın derim. Phantom spirit aldınız diyelim ve orjinal fanlarını çıkarıp noctua fanı koyun emin olun aynı performansı alırsınız. Burada asıl nokta noctua fanlar.
Ben de gizliden şu fansız soğutucuyu gözüme kestirmiştim,
sepetten çıkarıyorum o zaman:

Ben de gizliden şu fansız soğutucuyu gözüme kestirmiştim,
sepetten çıkarıyorum o zaman:
Hocam emin olun noctua nın en güzel özelliği sessiz çalışması. Noctua fanlarını alın pahntom spiritin bloğuna takın aynı performansı alırsınız. Zaten phantom spirit noctuanın hava soğutmalarına yakın oerformans veriyor diye hatırlıyorum yanlışım yoksa.

Peki Hocalarım,

Hayatımda hiç Noctua alamadım dememek için,
bir tane egzos fanı alacak olsam,
hangisini önerirsiniz?

Benim egzos fanından araba egzosu gibi sesler geliyor çünkü.
Bari onu değiştireyim, başım ağrımasın.

Eşit desibelde iyi hava soğutmalarla arasında kaç derece oynar yaklaşık

Elimde 5800X3D - 7900GRE olan yan sistemde D15 (2 kanal ram'e geçince diğer ön fanınıda taktım) ve A14 PWM fanlardan oluşan sistem var. Hepsi zamanında amazon almanya üzerinden kelepir kelepir aldım. D15'i 1500'e mi ne almıştım.

Uyguna aldığınızda tamam lakin D15 G2 vs hiç bir hava soğutma 9-10 bin etmez. Hiç bir fan 2-3 bin etmez ne ekranlı SL fanlar ne de noctua fanlar. Tamamı fantazi. Ana sistemde Galahad SL soğutmanın SL fanlarını satıp AIO'yu neredeyse beleşe getirdim zamanında aldığımda. Arctic P12 PWM fanlarla on numara sessiz çalışıyor.

Fan dediğin bu dönemde 500-600 lira olur. Kasaya Lancool III var 10 tane fan var içinde P12 ve P14 pwm'lerden gatet de iyi, kalkıp da 20-30bin liralık fan takmak saçmalık.

Aynı ekran kartına ROG olucak 4-5 derece serin 100-200mhz hızlı çalışıcak diye 5070'e 5070ti parasıda vermek saçmalık.

Ekler

• 1000250052.webp
    1000250052.webp
    235.2 KB · Hit: 17
  • 1000236645.webp
    1000236645.webp
    325.3 KB · Hit: 17
Geri