🔥İndirim Sandisk Ultra 64gb Flash Bellek 340₺ (3 Adet Alımda)

kral sana 10 lira atacaktım ama konuya iban atmadığın için atamıyorum. bu saatten sonra atsan da ben atmam zaten
Haram paraya gerek yok kral sağ olasın. Sen atsan da iade ederdim merak etme.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Millet aç köpek gibi bekliyor birisi hatalı konu açsada bi yanlış yapsada ısırsam diye
Ben ilk defa böyle bir şey yapıyorum. Hiç ismini görmediğim biri yanlış konu açınca umrumda olmuyor ama bir kitle var sürekli gördüğüm kişiler. Bu konuyu açan ve yardımcı olan da bu sürekli gördüğüm kişilerden o yüzden saldırasım geldi .d

Ben ilk defa böyle bir şey yapıyorum. Hiç ismini görmediğim biri yanlış konu açınca umrumda olmuyor ama bir kitle var sürekli gördüğüm kişiler. Bu konuyu açan ve yardımcı olan da bu sürekli gördüğüm kişilerden o yüzden saldırasım geldi .d
Saldır kral biz alıştık ya problem olmuyor, insanlara iyilik olsun diye konu açınca azar yeme işi rutin oldu. Ne diyelim canınız sağ olsun.

Millet aç köpek gibi bekliyor birisi hatalı konu açsada bi yanlış yapsada ısırsam diye
ben böyle durumlarda bakıyorum konu geçmişine genelde de hiç fırsat olmayan fırsat konuları oluyor engelleyip geçiyorum bir daha konuları karşıma çıkmıyor. herkese öneririm

Saldır kral biz alıştık ya problem olmuyor, insanlara iyilik olsun diye konu açınca azar yeme işi rutin oldu. Ne diyelim canınız sağ olsun.
Sen onlardan değilsen hakkını helal et ama bazı isimler var sürekli görüyorum her indirim açana saldırma peşindeler. Sen de forumda fazla aktif olduğun için öyle yaptım kusura bakma.

1000475667.webp

Burada sen haklısın hocam, ben akakçeye özellikle baktım 64GB bellekleri en düşük fiyattan sıralayıp bu bellek yoktu. Görseydim açar mıydım konuyu blemiyorum Sandisk'in hızı daha yüksek diye arada kalırdım. Hatta şöyle göstereyim resimi o bellek çıkmıyor direkt.

Alıntıyı görüntüle

Başlık hatalı konusuna kusura bakmayın ama katılmıyorum. 3 ile 340 çarparsanız zaten 1020 lira olduğu belli bir şey ve ben 3 adet alınması gerektiğini başlıkta belirttim, dümdüz şunu

Sandisk Ultra 64gb Flash Bellek 340₺ yazsam hatalıydım derdim.

İncehesap'ın 128GB bellek konusunda da 1 dakikada bitmiş anlık bir indirimdi. Bu mantıkta o zaman Vatan DDR5 32GB ramleri 10k'ya verdi ama şu an 20k'ya indirim diye konu açıyor üyeler. O zaman onlara da laf etmemiz lazım fırsat değil diye.
Hatalı değil de biraz clickbait olmuş 1020 yazsa daha iyi olur

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,709
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri