İkinci El Rx6600 Alınır mı?

Bendeki sistemde Ryzen 5 5600X var 32GB 8x4 3200MHz Kingston Ram var ASUS TUF GAMING A620AM Anakartımda var Fan konusuna gelecek olursak fan sesi hiç sıkıntı değil kaliteli bi kulaklığım var simülasyon oyunları için kaliteli bi ev ses sistemimde var yani müzik ve oyun sesinden bi şey duyulmaz yanı kart senin için alınabilecek durumda değil mi hocam?
Fan sesi zaten pek çıkmıyor ben coil whine cızırtısının sesinden bahsetmiştim. Ekran kartının fan sesi fazla gelmiyor zaten oyunlarda o kadar fazla ihtiyaç duymuyor %50 fan falan yetiyor tahminimce. Benim işlemci soğutucunun sesi biraz fazla ondan bahsetmiştim. Onun dışında kartlar güzel temizini bulursan neden alınmasın fiyatına göre performansları çok tatmin edici. Benim kart 2022den beri kullanılıyormuş ve hiç içi açılıp bakım yapılmamış. Furmark yaptığımda Max 78 gördü makul sayılır buna rağmen daha yeni yeni bakım istiyor gibi görünüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5600x de güzel bi işlemci ona 6650xt yada 6700 falan bak hocam 6600 az gelir

Kanka 5 yıl olması önemli değil gerekirse 6700de alırım eğer önerirseniz bundan önce rx580 kullanıyorum pek umurumda değil yani 5 yıllık olması hem Fsr 3 ü destekliyormuş ve 2027de fsr4 geleceği duyurulmuş ayrıca satmayı pek düşünmüyorum alırsam.Bu konuşmadan sonra önerirsiniz peki?
Öyleyse almanda herhangi bir mahsur yok hocam. ;)

Rocm gelir mi ya şu kartlara, sırf o yüzden satacağım sanırım ben 😅
RX 6800 XT kullanırken yapay zeka modellerini bilgisayara kurmak için biraz meraklanmıştım ama Rocm istiyordu. Sanırım Linux üzerinde sorunsuz çalışabiliyordu ancak Windows'ta bir türlü becerememiştim. :peepo1:

Fan sesi zaten pek çıkmıyor ben coil whine cızırtısının sesinden bahsetmiştim. Ekran kartının fan sesi fazla gelmiyor zaten oyunlarda o kadar fazla ihtiyaç duymuyor %50 fan falan yetiyor tahminimce. Benim işlemci soğutucunun sesi biraz fazla ondan bahsetmiştim. Onun dışında kartlar güzel temizini bulursan neden alınmasın fiyatına göre performansları çok tatmin edici. Benim kart 2022den beri kullanılıyormuş ve hiç içi açılıp bakım yapılmamış. Furmark yaptığımda Max 78 gördü makul sayılır buna rağmen daha yeni yeni bakım istiyor gibi görünüyor.

5600x de güzel bi işlemci ona 6650xt yada 6700 falan bak hocam 6600 az gelir
Isıdan yanada sıkıntı yok Rx580 gibi bi ekran kartının pedleri iyi durumdayken ve termalini düzgünce değiştirmeme rağmen hatta MX4 sürmeme rağmen farlar %100 çalışmasına rağmen 78°C de çalışıyorum yükte

Aynı kart var, en son satıp 4060Ti alacağım

Isıdan yanada sıkıntı yok Rx580 gibi bi ekran kartının pedleri iyi durumdayken ve termalini düzgünce değiştirmeme rağmen hatta MX4 sürmeme rağmen farlar %100 çalışmasına rağmen 78°C de çalışıyorum yükte
O zaman daha düşük sıcaklıklarda karşılaşıcaksın hocam bozmaz seni

İkinci el olarak Rx 6600 serisiyle ilgileniyorum ama yaz tatili bittiği için şuan almayı düşünmüyorum 4 ay kadar bi bekleme sürem var bu kartı kullananlar tavsiye eder mi? veya Amd ekran kartı için başka önerileri olur mu yazarsanız sevinirim.Bilgisayarım da normalde Ets2,Assetto Corsa,Valorant,Cs:Go gibi oyunlar oynayacağım ve genellikle hikayeli oyunları oynamayı seviyorum çok ağır sistem oyunları oynamam belki arada bi Gta 5 oynayabilirim 144Hz Samsung bi monitörün var arada 60Hz e düşüp hikayeli oyunları televizyonumuz oynayabilirim eğer isterseniz sistem özelliklerinide yazabilirim belirtirseniz.
5-6 civarına gelirse al bende var gayet memnunum 2. el aldım 60 dereceyi geçmiyor performans açısından gayet yeterli sadece vrami az

Bu ilanı arkadaşımda atmıştı ama Acil satılık olduğundan şuan alamam

5-6 civarına gelirse al bende var gayet memnunum 2. el aldım 60 dereceyi geçmiyor performans açısından gayet yeterli sadece vrami az
8gb değilmi

https://shbd.io/s/VTdxS0Zx aslında bi risk alıp denenebilir bi çözümü varsa araştırabilirim

Valla ben 1050ti ile takaslayıp üstüne 4600tl para verip rx6600 aldım gayet memnunum hocam. Bende sizin dediğiniz oyunlar oynuyorum ve tatmin ediyor ama belki 6700xt 6800'e falan geçmeyi düşünüyorum. Birde 8000Tl bu karta aşırı fazla bir fiyat.

Bu ilanı arkadaşımda atmıştı ama Acil satılık olduğundan şuan alamam

8gb değilmi
Ben örnek olarak attım tavsiyem şehrindeki ilanlara bak gidip elden al. Ben ilanlara bakarken asla kargo falan düşünmedim hem gidip elden alabileceğim yerleri filtreledim. Kargoya satıcıya güvenme dolandırıcı çok hadi onu geçtim kargoda zararda görebilir

Valla ben 1050ti ile takaslayıp üstüne 4600tl para verip rx6600 aldım gayet memnunum hocam. Bende sizin dediğiniz oyunlar oynuyorum ve tatmin ediyor ama belki 6700xt 6800'e falan geçmeyi düşünüyorum. Birde 8000Tl bu karta aşırı fazla bir fiyat.
8.000 derken ortalama fiyatı diyordum 6.500 gibi fiyatlara buldum ama xfxin 3 fanı modeli çok hoşuma gidiyor o yüzden xfx arıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,764
Üyeler
202,955
Son üye
samet58
Geri