❌İndirim Bitti! Erazer Beast 16 Ultra 9 290hx 32gb Ram 2tb SSD Rtx5090 300hz Miniled 50.000 TL

Gerçekten ilandaki gelir diye alan oldu mu ki, çok merak ediyorum. Keriz silkenler paraları Türkiye'ye sığdıramadı balya balya yurtdışına kaçırıyor, bazıları kaçıramadan kumarda iç ediyorlar:D. Forumun bu bölümünü takip edenler zaten gelmeyeceğini bilir diyo umuyorum.

Gerçekten alanlar var 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denenir mi acaba ya? Kartta limit var iptal olsa limit geri gelir zaten ama oldu ki kargoladı diyelim, teslim sonrası içinden hıyar çıksa nolacak yani Amazon dan geri iade alınabilir mi?
Adam fake kargo girip uğraştırır ekstren gelir ödemek zorunda kalırsın

Son düzenleme:
Ödeme adımında mersis no 1111111111 gibi yazıyor mersis noyu bile random girmişler Amazon nasıl izin veriyor anlamıyorum
Muhtemelen iptal gelir hiç sipariş geçmiyorum o zaman ya
%100 iptal hocam ben belki çek gelirse diye aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam niye sürekli stok yeniliyor :D ben alırken 10 küsür adet kaldı yazıyordu şimdi o bile yazmıyor

satıcı farklı gönderici amazon olan bir laptop almıştım 13 bine, normalde 70-80 bin. amazon, amazon göndericili ürünler depoda her durumda gönderilir vs vs maval okudu. sonra stokta olmadığı için iptal etti. satıcısı da amazon değilse girmeyin bu toplara %99 iptal yer.

satıcı farklı gönderici amazon olan bir laptop almıştım 13 bine, normalde 70-80 bin. amazon, amazon göndericili ürünler depoda her durumda gönderilir vs vs maval okudu. sonra stokta olmadığı için iptal etti. satıcısı da amazon değilse girmeyin bu toplara %99 iptal yer.
amazonla konuştum ürün katagorisinde bir sıkıntı varmış. satıcı ile görüşmüşler 72 saatte düzelecekmiş.

Gülmekten gözümden yaş geldi ve en komik yanı da gerçekten kendini zeki kurnaz sanıp şu fiyatları görünce sipariş geçip ucuza mal alacağını sananlar var onlarla aynı forumda vakit geçiriyoruz maalesef

Alırsanız şimdi gelir :cool:

{DDADE7A6-7AD7-4A31-ADCD-58DFA4669633}.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,292
Üyeler
202,848
Son üye
Laenis
Geri