Adam fake kargo girip uğraştırır ekstren gelir ödemek zorunda kalırsınDenenir mi acaba ya? Kartta limit var iptal olsa limit geri gelir zaten ama oldu ki kargoladı diyelim, teslim sonrası içinden hıyar çıksa nolacak yani Amazon dan geri iade alınabilir mi?
%100 iptal hocam ben belki çek gelirse diye aldım.Ödeme adımında mersis no 1111111111 gibi yazıyor mersis noyu bile random girmişler Amazon nasıl izin veriyor anlamıyorum
Muhtemelen iptal gelir hiç sipariş geçmiyorum o zaman ya
Güven diyorsun bir de neyin güveni bu hacı ben anlamadımbiraz güven verse kasaya yapışırdık ama hiç güven vermedi
amazonla konuştum ürün katagorisinde bir sıkıntı varmış. satıcı ile görüşmüşler 72 saatte düzelecekmiş.satıcı farklı gönderici amazon olan bir laptop almıştım 13 bine, normalde 70-80 bin. amazon, amazon göndericili ürünler depoda her durumda gönderilir vs vs maval okudu. sonra stokta olmadığı için iptal etti. satıcısı da amazon değilse girmeyin bu toplara %99 iptal yer.
Gönderilmicek yaniamazonla konuştum ürün katagorisinde bir sıkıntı varmış. satıcı ile görüşmüşler 72 saatte düzelecekmiş.
Gönderilecek mi sanıyordunGönderilmicek yani