Uygun Fiyat Psu Cougar Gex1050w

Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar selamlar sahibinden uygulamasında 2800 tl ye cougar gex1050w psu buldum 1 haftadır psu arıyorum psu kalitesi ve fiyatı iyi mi? almaya gitsem neye dikkat edicem teşekkürler

b diyor tier listte ama bilemedim 2. el gpu işini çok tavsiye etmem.

arkadaşlar selamlar sahibinden uygulamasında 2800 tl ye cougar gex1050w psu buldum 1 haftadır psu arıyorum psu kalitesi ve fiyatı iyi mi? almaya gitsem neye dikkat edicem teşekkürler
Bütçe?
Min kaç w olması lazım

@yusuf7878 bu tarz PSU'ların kripto para kazmak için kurulan riglerde kullanılma ihtimali nedir? o iş için üretilen özel modellerden değil ama gene de merak ettim.

İkinci elde özellikle psu da bakabileceğim çok bisey yok kapalı kiti ama görsel Olarak kablosuna bak diğer yandan vidalarına ve güvenlik etiketi varmı bunlar önemli son olarak kaç yıldır ve ne için kullanıldığını sor. Coin kazımı için kullanıldıysa ve çok eski bir ürün ise uzak durmakta fayda var. Birde fanina bakın psu içi çok tozlu ise fazlası ile canı çıkmıştır.

İlanı atar mısın? GEX'in eski sürümüyse alınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@yusuf7878 bu tarz PSU'ların kripto para kazmak için kurulan riglerde kullanılma ihtimali nedir? o iş için üretilen özel modellerden değil ama gene de merak ettim.
Yani ne gerek var ki. Mining güç kaynaklarıda aynı işi yapabiliyor zaten. Ki fiyat olarak çok daha düşük oluyorlar.

Bütçe?
Min kaç w olması lazım
hocam 1050 w ama aldım bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkinci elde özellikle psu da bakabileceğim çok bisey yok kapalı kiti ama görsel Olarak kablosuna bak diğer yandan vidalarına ve güvenlik etiketi varmı bunlar önemli son olarak kaç yıldır ve ne için kullanıldığını sor. Coin kazımı için kullanıldıysa ve çok eski bir ürün ise uzak durmakta fayda var. Birde fanina bakın psu içi çok tozlu ise fazlası ile canı çıkmıştır.
valla hocam gidip aldım bir tane cocuktan 13 yaşındaydı evinde bilgisayarlarla ugrasıyormuş kutusu faturası garantisi duruyo kendisinin bilgisayarlarla arası çok iyi olduguny söyledi bende şaşırdım 13 yaşında lise 1 e geçmiş cocuk bilgisayar topluyo ediyor ekran kartını bloğundan çıkarıp geri takıyomuş parçalarını değiştirebiliyomuş ama psuya ellememiş ihtiyacı varmış bende satın aldım 2800 tl ye zaten kasayıda götürdüm kendisi taktı al abi dedi babasıda gururla izliyodu cocugunu

Geri