Aylar öncesinden beri sepetimde ekli hocam monitör. 2 gün öncesindeki indirimi kaldırıp tekrar getirdiler. Bana anlatma rica ediyorum.Indirim bugün girildi bir aydır falan bu fiyattan değil, zaten sitelerde karşılaştırabilirsiniz.
bu indirim bugun girildi hocam lütfen sallamayın. 2 aydır oled monitör arıyorum amazonun en diplerine kadar aradım.Aylar öncesinden beri sepetimde ekli hocam monitör. 2 gün öncesindeki indirimi kaldırıp tekrar getirdiler. Bana anlatma rica ediyorum.
Bu ürünün fiyatı halihazırda çooook uzun zamandır böyle, zaten daha fazla da etmez. Az daha yukarısına çıkan WMG alır buna bakmaz.
bu indirim bugun girildi hocam lütfen sallamayın. 2 aydır oled monitör arıyorum amazonun en diplerine kadar aradım.
Hocam sen neden anlamamakta ısrar ediyorsun ya. Hani anlama zorluğu mu var bilemiyorum artık ama daha ne kadar açık olabilirim emin değilim.bu indirim bugun girildi hocam lütfen sallamayın. 2 aydır oled monitör arıyorum amazonun en diplerine kadar aradım.
hadi senin mantığın doğru diyelim aylardır indirimde olsun, peki bu ne orhan?Hocam sen neden anlamamakta ısrar ediyorsun ya. Hani anlama zorluğu mu var bilemiyorum artık ama daha ne kadar açık olabilirim emin değilim.
ÜRÜN AYLARDIR BENİM SEPETİMDE VE ZATEN BU FİYATTA.
BUNDAN DAHA FAZLA DA ETMEZ.
BU ÜRÜNÜN GERÇEKTE 34BİN EDİP DE %20 İNDİRİME GİRDİĞİNE İNANAN VARSA BANA ÖZELDEN YAZSIN SATILIK KÖPRÜ VAR.
Daha da açıklayıcı olsun diye büyük harflerle yazdım umarım bu sefer aktarabilmişimdir. İyi forumlar dilerim.
Anladım, sen teknoloji ve ekonomi kavramlarından da baya uzak bir arkadaşmışsın.hadi senin mantığın doğru diyelim aylardır indirimde olsun, peki bu ne orhan?
ne yani diğer siteler birleşip amazonda ucuz görünsün diye 35k yapalım mı dedi aynı anda?
daha cevap vermeyeceğim sana resime bakarsın.
Alıntıyı görüntüle
senin gibi cahil adam anca engellenir. resim attım hala inat ediyor, blockluyorum kendine iyi bak.Anladım, sen teknoloji ve ekonomi kavramlarından da baya uzak bir arkadaşmışsın.
Anlatmaya çalışmakla zaman harcamamak lazımmış demekki.
Kalan hayatında başarılar diliyorum.
Yazma.senin gibi cahil adam anca engellenir. resim attım hala inat ediyor, blockluyorum kendine iyi bak.
x24 bu kırpılmış versiyonu. arada pek fiyat farkı yok konudakini almak daha mantıklı.https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLK...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 bunla fiyat farkı neden arkadaşlar pek anlamıyorum