Tableti ne edicen bir işe yaramaz bilgisayar ile tablet bambaşka şeyler ve sana lazım olan şey macbookHocam macbook istemiyorum tablet istiyorum bilgisayar değil lütfen anlayın artık![]()
2. Elden ne yazık ki hiç anlamıyorum o yüzden yorum yapamam. Nedense tabletlerin fiyatı son 1.5 Ayda uçmuş 30k para da ciddi para o yüzden bilemedim hocam. Sanırım o fiyatlara illa tablet alacak isem daha ucuz bir şey alırdım konu sadece not alıp ders izlemek zaten. Önerim size attığım videodaki kanalda daha düşük bütçeli tabletlerde var bütçeyi biraz düşürüp daha f/p bir şey almanız olur.Hocam konuyu anlamadınız sanırım ya da ben pek anlatamadım bilgisayarımdan uzaklasmak istiyorum onun icin tablet almam lazım hicbir şekilde bilgisayar almak istemiyorum bilgisayar elime gecerse oyun oynayamasam bile yazılımla ugrasıcam kafam oraya gidicek o yuzden tablet daha mantıklı benim icin
hocam ekran büyük olması hoş olur kalem ile birlikte bulabilirsem ikinci el mantıklı olurmu onu düşünüyorum 12.4 inç yansıma önleyici kaplamalı AMOLED ekran çekici geliyor. İşlemcisi de güçlüymüş sanırsam fakat samsung ta ikinci el alırken nelere dikkat etmem gerekiyor neler kontrol edilmeli ve tamamen sıfırlanması mumkun mu arkada zararlı bi yazılım bulunuyosa benim bilgiler sıkıntıya girmesin?
yani evet absürt geldi bana da fiyatlar 30k ya ortalama bi gaming kasa toplanıyor nerdeyse absürt rakamlar var gercekten dediginiz mantıklı geldi2. Elden ne yazık ki hiç anlamıyorum o yüzden yorum yapamam. Nedense tabletlerin fiyatı son 1.5 Ayda uçmuş 30k para da ciddi para o yüzden bilemedim hocam. Sanırım o fiyatlara illa tablet alacak isem daha ucuz bir şey alırdım konu sadece not alıp ders izlemek zaten. Önerim size attığım videodaki kanalda daha düşük bütçeli tabletlerde var bütçeyi biraz düşürüp daha f/p bir şey almanız olur.
gerçekten hiç ders calısmak istemiyorum fakat zorundayım bari diyorum dikkatim dagılmasın macbook alırsam kodlamayla da vakit gecirrim tamamen kafayı derse vurup delirmemiş olruum diye de dusunuyorum ne dersiniz bilmiyorum ama2. Elden ne yazık ki hiç anlamıyorum o yüzden yorum yapamam. Nedense tabletlerin fiyatı son 1.5 Ayda uçmuş 30k para da ciddi para o yüzden bilemedim hocam. Sanırım o fiyatlara illa tablet alacak isem daha ucuz bir şey alırdım konu sadece not alıp ders izlemek zaten. Önerim size attığım videodaki kanalda daha düşük bütçeli tabletlerde var bütçeyi biraz düşürüp daha f/p bir şey almanız olur.
O zaman çek bütçeyi aşağı. 30K sadece not+video ikilisi yapacağın bir tablete gereksiz çok.yani evet absürt geldi bana da fiyatlar 30k ya ortalama bi gaming kasa toplanıyor nerdeyse absürt rakamlar var gercekten dediginiz mantıklı geldi
gerçekten hiç ders calısmak istemiyorum fakat zorundayım bari diyorum dikkatim dagılmasın macbook alırsam kodlamayla da vakit gecirrim tamamen kafayı derse vurup delirmemiş olruum diye de dusunuyorum ne dersiniz bilmiyorum ama
Benim attığım Macbook'u alabilirsinizyani evet absürt geldi bana da fiyatlar 30k ya ortalama bi gaming kasa toplanıyor nerdeyse absürt rakamlar var gercekten dediginiz mantıklı geldi
gerçekten hiç ders calısmak istemiyorum fakat zorundayım bari diyorum dikkatim dagılmasın macbook alırsam kodlamayla da vakit gecirrim tamamen kafayı derse vurup delirmemiş olruum diye de dusunuyorum ne dersiniz bilmiyorum ama
macbookta bakıcam sanırsam hem üni zamanı da kullanırım belkiO zaman çek bütçeyi aşağı. 30K sadece not+video ikilisi yapacağın bir tablete gereksiz çok.
bakıyım biraz arastırma yapayım satılmamıs olursa buyuk ihtimal onu alırımda macbookta neelere dikkat etmem lazım neler önemli acaba?Benim attığım Macbook'u alabilirsiniz
Pil %86'nın altında olmamalı bu çok önemlimacbookta bakıcam sanırsam hem üni zamanı da kullanırım belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bakıyım biraz arastırma yapayım satılmamıs olursa buyuk ihtimal onu alırımda macbookta neelere dikkat etmem lazım neler önemli acaba?
Air serisi alma ekranları 60 hzpeki air serisi nasıl 16 gb ramlılar falan
O kadar param olsa gider a16 alır bir tane de kalem ve kılıfla tamamlarım. İos kullanan biriyim ve elbette ekosistemde büyük rol oynuyor tabii ki. Marka takıntısı değil benim düşüncem ekosistemi bozmamak. Bende 3 4 güne alacağım tablet ve o da android bütcemden dolayı. Gidip ipad 10 ya da 9 da alabilşrdim marka takıntım olsa.Önümüzdeki dönemde YKS'ye hazırlanacağım bir tablet arayışındayım. Bütçem maksimum 25.000 - 30.000 TL civarında.
Araştırma yaparken herkesin ezbere iPad önerdiğini görüyorum. Açıkçası bunun biraz marka takıntısı olduğunu düşünmeye başladım. Sadece marka olduğu için Apple ekosistemine bu kadar para bağlamak mantıklı mı emin değilim. Elbette gerçekten "not alma ve ders çalışma konusunda rakipsiz" diyorsanız iPad modellerine de açığım ancak fiyat/performans açısından beni üzmeyecek, uzun ömürlü ve ekran/kalem deneyimi kaliteli Android alternatiflerini de ciddi olarak değerlendirmek istiyorum.
Tableti temel olarak şu işler için kullanacağım:
PDF formatındaki soru bankalarını çözmek ve testlerin üzerine notlar almak.
Uzun saatler boyunca video konu anlatımlarını izlemek (ekran kalitesi, göz yormaması ve batarya ömrü önemli).
Çalışma programımı organize etmek.
Bu bütçe bandında (kalemiyle birlikte bütçeye sığacak şekilde) hangi modelleri tavsiye edersiniz? Kullanan arkadaşlar özellikle not alma hissiyatı, batarya süresi ve Android/iOS tarafındaki not uygulamalarının yeterliliği açısından tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
m1 m2 lere bakıcam dediginiz gibiAir serisi alma ekranları 60 hz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Macbook pro M1 veya m2 bak
Ram min 16 GB olmalı
hocam arada kaldım sanırsam macbook alıp arada yazılımla kafa da dagıtmaya oynıycagım..O kadar param olsa gider a16 alır bir tane de kalem ve kılıfla tamamlarım. İos kullanan biriyim ve elbette ekosistemde büyük rol oynuyor tabii ki. Marka takıntısı değil benim düşüncem ekosistemi bozmamak. Bende 3 4 güne alacağım tablet ve o da android bütcemden dolayı. Gidip ipad 10 ya da 9 da alabilşrdim marka takıntım olsa.
Hiç mac kullanmadım bilmiyorum hocam.m1 m2 lere bakıcam dediginiz gibi
hocam arada kaldım sanırsam macbook alıp arada yazılımla kafa da dagıtmaya oynıycagım..