Çözüldü✓ Steelseries Rival 3 Wireless Gen 2 Alınır mı?

Bozulmaz merak etme, gidip yetkili satıcıdan alsaymış ben amazon.com.tr den aldım bir şey olsa direkt iade edebilirim. Bende de logitech superlight var
1 ay kanka amazonda iade hakkın, sonrasına asus servisi bakıyor. superlight da en az klavye tercihin kadar kötü bir tercih olmuş. Asus servispoint rezaleti diye arat bak bakalım bozulunca ne olacak klavyene :D üzülmüyorum artık hiç markaların tüketicilere böyle yapmasına. Göz göre göre alıyor çünkü insanlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hahalfkd yetkili satıcıdan alsaymış diyor bir de delirmelik

ofiste parıldayan bir şey kullanmak saçma olur bence lütfen şu konuyu bırakında mouse önerisi yapın.
ne onerisi yapalım kanka sana arkadasın attıgı mouse pembe istemiyorsan beyazı var sorun şu dumduz mouse g pro klonu bile cok oyuncu mousesiyse ne onerebilirzki sana sabit bi kriter soyle ona gore yardımcı olsun insanlar soyledigin kriter cok sacma

1 ay kanka amazonda iade hakkın, sonrasına asus servisi bakıyor. superlight da en az klavye tercihin kadar kötü bir tercih olmuş. Asus servispoint rezaleti diye arat bak bakalım bozulunca ne olacak klavyene :D üzülmüyorum artık hiç markaların tüketicilere böyle yapmasına. Göz göre göre alıyor çünkü insanlar

Hahalfkd yetkili satıcıdan alsaymış diyor bir de delirmelik
2 Sene sonra yazcam bozulmazsa hesabını silcen ok ?

ne onerisi yapalım kanka sana arkadasın attıgı mouse pembe istemiyorsan beyazı var sorun şu dumduz mouse g pro klonu bile cok oyuncu mousesiyse ne onerebilirzki sana sabit bi kriter soyle ona gore yardımcı olsun insanlar soyledigin kriter cok sacma
yo sıkıntı yok renkte ışıldamasın yeter hatta beyaz ve siyah fazla klasik renkler farklı renkleri kullanmayı severim fark etmez renk sadece günlük kullanımada uygun olsun ağırlık falan bunlar takıldığım şeyler değil Pilli de kullanırım bataryalıda ama pilli daha iyi gibi biterse hemen değiştirip devam edebiliyorum işime.

Gen1 ini kullanıyorum şarjör değiştirir gibi şarjlı pil değiştiryorum. Ve iki pille de ağır oluyor. Şarjlı almanı öneririm. Pilli değil.

Al geç on numara markadır kendisi

V3 Pro aldım hocam saolun büyük mouse rahat olmuyo ne kadar elim büyük olsada.

Al geç on numara markadır kendisi

Saolun hocam V3 pro aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,819
Üyeler
202,717
Son üye
HeartRON