❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Nasıl çıkıyor bunlar elimde kalcak yoksa
yukarı doğru çek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu konuştuklariniz virtus içinde geçerlimi ? (gerekte olmayabilir sadece şarjini ogrensem kafi)
bilmiyorum keylinker genelde çin üretimi çoğu gamepadlerin ortak uygulaması bir çok gamepad bu uygulama üzerinden kontrol edilebiliyor örnek vermek gerekirse thunderobotun gamepadleri gibi virtusun uygulamada çalışıp çalışmadığını bilmiyorum o yüzden denemeden öğrenmek zor

kp40 almıştım 2 gün önce 2750tl den mi ne 2500 tl ye bu alınır mı elimde ki iyi mi? benim elime güzel oturdu baya rdr2 oynadım kp40 la buna geçmeye değer mi ? 1700 tl iken görmemişim konuyu

kp40 almıştım 2 gün önce 2500 tl ye bu alınır mı elimde ki iyi mi? benim elime güzel oturdu baya rdr2 oynadım kp40 la buna geçmeye değer mi ?
KP40 varsa değişmeye gerek yok bence ama kutu içeriği olarak daha dolu bir kontrolcü

KP40 varsa değişmeye gerek yok bence ama kutu içeriği olarak daha dolu bir kontrolcü
kutu içeriği çok da ilgilendirmiyo beni type c ile şarj ederim sorun yok elimdekini şu an baya sevdim ama rdr2 oynarken sarıyo

videosu vs. var mı

şu arkadaki deniz kabuğu gibi olan pedalları diyorum

videosunu falanda bulamadım internette
bende çıkaramadım valla gözüme biraz fazla oynuyor gibi geldi yerine tam oturmadı mı acaba dedim tak çıkar yapmak için uğraştım da çıkmadı

Bu arada 2 saattir falan elimde inceleme yapıcam iyi baya beğendim. Mekanik xaby tuşları garip geldi sadece alışık değiliz ki garibanlık böyle bişey

urunu kullaniyorum 2 gundur kaliteli bence fiyatı da oldukca iyiydi keske incehesap sürekli 100 200tl yükseltmek yerine lansman fiyatında biraz daha tutup 2.5k ya yükseltseydi
ben kuponla 1100tlye aldım bu fiyatlara çok iyi

Süper gamepad. Mekanik tuşların yumuşacık olması çok iyi. Elimde sert olan varyasyonu var hiç çekici hissettirmiyor.

Geri