Ekran Kartı Fiyatları

Eagle veya windforce al geç
pek farkları var mı hocam, varsa ne gibi farkları var?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 80 bin TL nakitim olsa değerlendiririm ancak amazon, hepsiburada ve n11 dışı hiçbir yerde taksitle ürün alamıyorum. Amazon'da alacağım her şeye 6 taksit yaptırabiliyorum peşin fiyata. O avantajı var.
hocam amazon üzerinde satılıyor attığım linkten ulaşabilirsiniz kendinizin dediği gibi de 6 aya kadar peşin fiyatına taksit yapılıyor.

bence 5070ti'a 75k fiyata çıkacak bir para vermenin mantığı yok üstüne biraz daha koyup 5080 al daha iyi, birde sadece oyun için alıyorsan 5070ti yerine rx 9070 XT'de düşünebilirsin aşağı yukarı aynı performans ama çok daha ucuzu

pek farkları var mı hocam, varsa ne gibi farkları var?

hocam amazon üzerinde satılıyor attığım linkten ulaşabilirsiniz kendinizin dediği gibi de 6 aya kadar peşin fiyatına taksit yapılıyor.
Windforce giriş sınıfı, eagle orta gibi düşünebilirsin.
bu linkte 5070ti incelemeleri,
bu linkte ise karşılaştırmaları var, fps, sıcaklık dereceleri hakkında bilgiler mevcut. (Eagle oc ice yazdığına bakma eagle oc ile birebir aynı kart sadece rengi beyaz :D ) umarım faydası olur seçim yapmanda şimdiden hayırlı olsun keyfini çıkartman dileğiyle.

Windforce giriş sınıfı, eagle orta gibi düşünebilirsin.
bu linkte 5070ti incelemeleri,
bu linkte ise karşılaştırmaları var, fps, sıcaklık dereceleri hakkında bilgiler mevcut. (Eagle oc ice yazdığına bakma eagle oc ile birebir aynı kart sadece rengi beyaz :D ) umarım faydası olur seçim yapmanda şimdiden hayırlı olsun keyfini çıkartman dileğiyle.
Hocam zotac 5070ti nasıl

Zotac 5070 ti gaming Solid sff

Hocam zotac 5070ti nasıl

Zotac 5070 ti gaming Solid sff
Şahsi fikrim Gigabyte eagle oc kartından yana windforceden daha kaliteli hissettiriyor, aralarında 1k civarı fark var, zotac kötü değil ama eagle oc biraz daha iyi soğutmaya sahip gibi gözüküyor (aman aman farkları yok), gönül ister en iyi soğutması olan kartlara çıkabilelim ama maalesef piyasa belli. Ek bir bilgi olarak hotspot değerleri gigabyte bazı kartlarında sorunlu sınıf olduğunu okumuştum, bu da termal pad değil termal sıvı/macun kullanmalarından dolayı olduğundan bahsediyorlardı, yapay zekadan ufak çaplı bir sorgulamayla 2025 yılının belli bir döneminden sonra bu fabrikasyon sorunu çözdükleri bilgisine ulaştım, fakat daha detaylı bir bilgiye ulaşamadım (kutunun üstünde SN ile başlayan bir kod var bunu buradan anlıyoruz) Kartı yatay kullanırsan bir sorun olmayacaktır diye düşünüyorum dikey kullanımda akma sorunuyla ilgili görsele ve bilgiye de rastladım. Ben de güncel olarak 10 senelik bir sistemden rtx5070ti'e geçtim bileşenler elime yeni ulaştı bugün yarın toplayacağım sistemi, test etme fırsatım olsaydı birebir kullanıcı yorumumu aktarmak isterdim. Arkadaşım windforce kullanıyor sorun olmadığını söylüyor fakat ben eagle oc tercih ettim dediğim gibi diğerine göre daha kaliteli hissettiren bir kart bilmiyorum belki de psikolojik :D sana aktarabileceklerim bunlar, kafana takılan başka bir şey olursa dmden ulaşabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,733
Üyeler
202,702
Son üye
everon07
Geri