Okul İçin 20-25 Bin TL Civarı Tablet Önerisi

o fiyat tarafındaki samsunglar bu cihazın rakibi değil zaten şu an fiyatları çok yüksek s11 bu cihazın doğrudan rakibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lenovonun normalde rakip cihazı s11 ama fiyatlandırma farkından s10 muş gibi gözüküyor s10 bu fiyata asla alınmayacak bir cihaz
Hocam S11 inanılmaz pahalı bu tabletlere göre lenovo s11le yarış içine girebiliyorsa kesin olarak ipadden daha iyidir o zaman

Hocam S11 inanılmaz pahalı bu tabletlere göre lenovo s11le yarış içine girebiliyorsa kesin olarak ipadden daha iyidir o zaman
s11 çok daha iyi bir cihaz ama ipadle samsung o fiyatların adamı değil 14-15 bandının adamı

Ben ders çalışmak pdften soru çözmek notlar almak için alcam hocam
hocam o bütçeyi illaha verecem diyorsan xiaomi pad mini de güzel bir cihaz

s11 çok daha iyi bir cihaz ama ipadle samsung o fiyatların adamı değil 14-15 bandının adamı

hocam o bütçeyi illaha verecem diyorsan xiaomi pad mini de güzel bir cihaz
hocam o bütçenin altında daha kaliteli bir cihaz var ise onu da alabilirim önemli olan 3-4 yıl beni götürsün sorunsuz şekilde pdfleri açsın dizi izleyebileyim youtubedan video izleyebiliyim donma kasma olmadan benim amacım bu

hocam o bütçenin altında daha kaliteli bir cihaz var ise onu da alabilirim önemli olan 3-4 yıl beni götürsün sorunsuz şekilde pdfleri açsın dizi izleyebileyim youtubedan video izleyebiliyim donma kasma olmadan benim amacım bu
poco pad m1 güzel bir cihaz

Hocam Lenovo Yoga Tab'i kişisel tabletim olarak satın almış ve yaklaşık 6 saat kullanmış biri olarak tablet kesinlikle güzel. Zaten kağıt üzerinde özelliklerine bakınca TR'nin en f/p tableti olduğu sonucunu çıkarmak yanlış olmaz. Kullanmadan önce de öneriyordum. Ama elime alıp bakınca daha da hayran kaldım cihaza. Özellikle o kalem muazzam. Kurşun kalem hissiyatli ekstra ses çıkaran ve titreşim yapan bir kalemi var. Aşırı güzel bir deneyim.

Özellikle 8 saat dememin sebebi ürünün garantisini kontrol ettiğimde 4 ay önce başlamış olduğunu gördüğüm için değişim talep etmem. Haftaya bu zamanlar tekrar yeni cihaz olarak elime gelecektir.
İphone kullanmıyorum fakat kaleminde çok sorun çıkaracağını zannetmiyorum.Avuç içi reddi özelliği vs var
iPhone kullanmıyorsan iPad'i boşver direkt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,900
Üyeler
202,733
Son üye
lorfe
Geri