Gta 6 İçin Am4 Sistem Önerisi

gta vi pcye çıkana kadar 6000 serisi gelir aşırı acele etme
Arkadaş doğru söylüyo yeni serisi kartlar çıkıncada 5060 ti 5070 9070 gibi kartların fiyatıda 2nci elde ucuzlar onları alırsın çok para harcamak istemezsen

@MorSilikon Gülecek bir şey yok kardeşim, farkındaysan DDR4 de kalmayı düşünüyorsanız yazdım, adam satmayı düşünmüyorsa zorla sattıracak halimiz yok. Herkesin kendi tercihi ki yukarıda DDR5 geçmek de mantıklı yazmışım. Adam gibi konuyu okusanız keşke.

@MorSilikon Gülecek bir şey yok kardeşim, farkındaysan DDR4 de kalmayı düşünüyorsanız yazdım, adam satmayı düşünmüyorsa zorla sattıracak halimiz yok. Herkesin kendi tercihi ki yukarıda DDR5 geçmek de mantıklı yazmışım. Adam gibi konuyu okusanız keşke.
5800x3d Nin Fiyatı 20k Ztn onu alana kadar Süper bir AM5 Platformunda işlemci anakart alabiliyor 2nci elden da ram alsa desek ekran kartı almayı zaten düşünüyor psu suna göre de ekran kartı düşürdü desek bal gibi sistem

Saçma bir senaryo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ki 5600x Ztn gta 6 yı açacak 5500 Bile açabilicek deniyor 16mb önbelleği olan işlemci

Amd fsr frame generetion desteği de getirirler nvidia şart deil

Gayet bal gibi akar 5800x3d çok saçma

Son düzenleme:
5800x3d Nin Fiyatı 20k Ztn onu alana kadar Süper bir AM5 Platformunda işlemci anakart alabiliyor 2nci elden da ram alsa desek ekran kartı almayı zaten düşünüyor psu suna göre de ekran kartı düşürdü desek bal gibi sistem

Saçma bir senaryo
Adamın ps5 pro alma senaryosuyla ddr4 te kalma senaryosunu karşılaştırdık güzel kardeşim neden anlamak istemiyorsun. DDR5'e geçmek için PS5 Pro ya ayıracağı bütçeden çok daha fazla para harcayacak ve mevcut sistemini belirtmediği için, satmayı da düşünmediğini söylediği için bu şekilde yazdığımı söyledim. Ama anlamamakta hala ısrar ediyorsun.
Sen olması gerekeni ben de olanı söylüyorum. Bana kalırsa da DDR5 geçmesi mantıklı.
Ek olarak kendin Nvidia kullanıyorsun adama AMD öneriyorsun o da apayrı bir saçmalık. AMD kötü demiyorum ama kendinle çelişiyorsun.

Adamın ps5 pro alma senaryosuyla ddr4 te kalma senaryosunu karşılaştırdık güzel kardeşim neden anlamak istemiyorsun. DDR5'e geçmek için PS5 Pro ya ayıracağı bütçeden çok daha fazla para harcayacak ve mevcut sistemini belirtmediği için, satmayı da düşünmediğini söylediği için bu şekilde yazdığımı söyledim. Ama anlamamakta hala ısrar ediyorsun.
Sen olması gerekeni ben de olanı söylüyorum. Bana kalırsa da DDR5 geçmesi mantıklı.
Ek olarak kendin Nvidia kullanıyorsun adama AMD öneriyorsun o da apayrı bir saçmalık. AMD kötü demiyorum ama kendinle çelişiyorsun.
Nvidia Kullanmam la Amd önermemin Ne alakası Var Anlayamadım
Her iyi iş çıkaran tarafı tutarım amd nvidia intel
Rtx 5080 e kıyas bir kart gelmedi amd tarafından Ayrıca fps oyuncusuyum reflex 2 işimi kolaylaştırıyor

Ama oluşturduğun ddr4 senaryosu kötü Ekran kartını ramını upgrade etsin 5800x3d saçma bir işlemci olduğunu söylüyorum Arkadaş parasını kullanmayı biliyorsa ddr5 e geçer ama 5800x3d yi ben 20k ödeyeceğime kafama sıkarım daha iyi

Ki 5800x3d İşlemci ye geçerken ödediğin Fiyat çok daha fazla olacak 5-6k Daha öderim 16gb ramlı ddr5 sisteme geçerim miss gibi ps5 proya aksinen daha ucuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

750w psu ssd Kasa vesaire her şey durur anakart işlemci ekran kartı alır sadece çok masraflı olmaz

750w Psu ile 5060 ti Vesaire kullanabilir mesela
Psu su iyi ise 5070 dahil 5060 ti fiyatı kötü

fazla uçmaya gerek yok sadece daha iyi fps alabilmek adına ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum am5 e geçmek bütün sistemi çöpe atmak demek gerek yok işlemciyi de ekran kartı modeline göre darboğaz yapmaması adına değiştirmeli miyim diye sordum zaten belli bir sitem gereksinimleri yok herkes tahminlerden yola çıkıyor

knk series s ile maks 30 fps çamur grafikt modu ile açacak gibi
Öyle bir dünya çok çok abartıyorsunuz adamlar 15 yıldır bu cihazlara optimize ediyorlar dediğim gibi Türkiye içinde en uygun gta6 oynamanın yolu series s başka yolu yok gidip 35-40 ps5 artı oyun parası 5000 vereceksiniz pc yede en kötü 1 yıl eğer rockstar paşa ertelersede 2028 yani oyun oynamak için çok bütçen yoksa series s gta6 da her işini görür

Öyle bir dünya çok çok abartıyorsunuz adamlar 15 yıldır bu cihazlara optimize ediyorlar dediğim gibi Türkiye içinde en uygun gta6 oynamanın yolu series s başka yolu yok gidip 35-40 ps5 artı oyun parası 5000 vereceksiniz pc yede en kötü 1 yıl eğer rockstar paşa ertelersede 2028 yani oyun oynamak için çok bütçen yoksa series s gta6 da her işini görür
Yok knk zaten ben ps5 alın demiyorumda pc de beklemek mantıklı gibi series s de zevki düşürmemek lazım şahsi fikrim ama dediğine şurda hak veriyorum bu adamlar optimizasyonda on numara işler çıkarıyolar dediğiniz gibi series s de kötü olmayan bir sonuçta çıkabilir bu arada bende series s de başarılı olmasını isterim çünkü benimde ps 5 veya series x'im yok.

Yok knk zaten ben ps5 alın demiyorumda pc de beklemek mantıklı gibi series s de zevki düşürmemek lazım şahsi fikrim ama dediğine şurda hak veriyorum bu adamlar optimizasyonda on numara işler çıkarıyolar dediğiniz gibi series s de kötü olmayan bir sonuçta çıkabilir bu arada bende series s de başarılı olmasını isterim çünkü benimde ps 5 veya series x'im yok.
Sen Dedin demiyorum ama genel olarak series s oyunu açmaz oynatmaz havası var öyle bir dünya yok zaten gta 6 ilk konsola optimize edildi 15 yıldrı bu konsol donanımı üzerinde çalsııyoprlar kesinlikle iyi çalışıcak çünkü zaten 4 tane cihaz var oyunu açacak

ps5 ve pro series s ve series x başka cihaz yok adamlarda enayi degil series s sahibi milyon adam var globalde ucuz diye alıp kullanan

yani demem o eger çok bütçeniz yoksa gidip suan tr de series s ler bedavaya gidiyor pazarlıgımı yapar alır gta 6 mı paşalar gibi oynarım sonra satarım.

30 Fps 720p Oynatcak diyorlar ama öyleyse durum vahim çamurdan farkı kalmaz

30 Fps 720p Oynatcak diyorlar ama öyleyse durum vahim çamurdan farkı kalmaz
öyle bir şey yok abartı resmi bir kaynak söylemedigi sürece inanmayın

ps5 xbox series x ve series s in işlemcileri aynı aynı altyapıyı kullanıyor 720p degil ama 900p den upscale ederek 1080p 30 fps oynatır oda oyunu oynamak için yeterli güzel bir 2k yada 1080p monitörde oynar bitirirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri