mrbayaliii
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
merhaba rx9060 xt 16 gb ve Ryzen 7 7800x3d ile bir sistem kurmayı düşünüyorum görseldeki anakart nası olur indirimede girmiş şimdiden teşekkürler
Yeterlimerhaba rx9060 xt 16 gb ve Ryzen 7 7800x3d ile bir sistem kurmayı düşünüyorum görseldeki anakart nası olur indirimede girmiş şimdiden teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Fazla değil yeterli.Biraz araştırdım da 9060 xt veya 5060 ti ile Ryzen 7 7800x3 d düşünüyorum ben bu sistem için fazla diyenler oldu
Hocam bu anakart giriş seviye ve incecik bir anakart tamam Asus marka ama bence bir tık üst modellere bakın 7-8 bin bütçe ayırın derim
Colorful b650 v15 alabılırsın vrm faz yapısı fılan yeterli bende anakarta çok bütçe ayıramamıstım 9800x3d almıstım bütçen cıkıyosa ona alBiraz araştırdım da 9060 xt veya 5060 ti ile Ryzen 7 7800x3 d düşünüyorum ben bu sistem için fazla diyenler oldu
Hocam forumda her yazana her şeye kafanızı takmayın, bende sizin gibiydim, çok inceleyip araştırınca insan ne yapacağını şaşırıyor herkesin lafına kulak asıyor, sonra bir ton sıkıntı yaşıyorsunuz, teknoloji bu tamamen şans işi, b850 force gayet uygun bir anakart, bugün gaming gecesi var anakartları takip et indirime göre oradan bakarsınızMarkası gigbayte olan b850 m force Wifi olan anakartı aldım. Bios sorunlu diyenler oldu
Eyvallah teşekkürlerHocam forumda her yazana her şeye kafanızı takmayın, bende sizin gibiydim, çok inceleyip araştırınca insan ne yapacağını şaşırıyor herkesin lafına kulak asıyor, sonra bir ton sıkıntı yaşıyorsunuz, teknoloji bu tamamen şans işi, b850 force gayet uygun bir anakart, bugün gaming gecesi var anakartları takip et indirime göre oradan bakarsınız