Hala Oynadığım 20 Yıllık Oyun Size Nasıl Görünüyor?

mychar276

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
Knight Online'ı hala oynuyorum, oyun 20-25 yıllık falan. Merak ettiğim hiç görmemiş biri baktığında ne görüyor?
Ben yıllardır oynadığımdan tarafsız bakamıyorum, hiç görmemiş arkadaşların yorumları nedir?
1788552942830.webp

1788553390118.webp

1788552986751.webp

Son düzenleme:
bok gibi çizim, kalite. karakterler kütük gibi.

Arkadaşım yıllarca oynadı şimdi Knight ile item alıp satıp para kazanıyor tatile gidiyor

20 yıl önce sosyal medyanın olmadığı teknolojinin yeni yeni nefes almaya başladığı dönemde harika bir oyun, iletişim, ticaret, arkadaşlıklar, dostluklar. Tüketim çağında bu oyun bir çok kişi anlamsız vasattır, o dönem ise bir şaheserdi. Şimdi teknolojinin çok gerisinde kalmış, dinamikleri yetersiz, oyun motoru çok eski ve client sistemi sebebiyle hileye çok müsait bir oyun.

Ama bir gerçek var ki hala bu oyundaki pk sistemi, ticaret sisteminin, etkileşim sisteminin yanına dahi yaklaşacak oyun yok var diyen kendisini kandırır gülüp geçiniz.

kral o zaman iyimiş
Oyuna milyonlar yatıranlar var, etkinlik gidip kutu gem falan çıkartıp oyunda satıyorsun oyun içi parayı da çok rahat satabiliyorsun otomatik neredeyse.
Oyunda item alım satım falan ile ev araba alan var. İçerisi şampiyonlar ligi gibi. Ben sadece ilk kez görenler nasıl tepki veriyor onu merak ettim.

Hatta şunu söyleyeyim, kredi çekip oyundaki elit farm slotlarında tam zamanlı farm yaparak çalışanlar var ayda 150-200bin kazananlar varmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne etkinliği hocam o
Oyunda akşam jr etkinliği var, oradan 30 milyon oyun parası falan kazanabiliyorsun peşine de savaş alanında 50 kill alma etkinliği var oradan da bir 13 milyon coin falan kazanıyorsun. Birde şansa dayalı birçok şey var ama sadece bu ikisi yaklaşık 35milyon coin günlük veriyor. 100 milyon coin şuan 440 tl ediyor ama yaz ayındayız. Bu ekimden sonra genelde yaz fiyatının 2 katına kadar yükselebiliyor. Neyse 0,35 * 440 154TL günlük ediyor. 30 da 30 yaparsan 4620tl ediyor. Bunlar yaz fiyatları birde.

En güzel zamanlarını kaçırmışım oyunu 2000 li yıllarda güzeldi pek geç başladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,701
Üyeler
202,693
Son üye
KARUS55
Geri