Hocam birkaç gündür tüm sitelerde araştırıyorum ama ortalama olarak bu fiyatları gördüm aslında. Birde özellikle anakartta çift m2 slotu aramam her seferinde fiyatı 60 ın üzerine çekti.Bu sistemin edeceği değer 52-55k Anca olur Taksitsiz
Çok para ödemişsin Tek problemi o
Bu paralara çıkıyosan hakkını da alırdın gerçekten bu sistem bu parayı haketmiyor
Bu tarz bütçelerde ya kendin toplayacaksın yada hazır sistem fırsatları Bekleyeceksin Fiyat gerçekten çok kötüHocam birkaç gündür tüm sitelerde araştırıyorum ama ortalama olarak bu fiyatları gördüm aslında. Birde özellikle anakartta çift m2 slotu aramam her seferinde fiyatı 60 ın üzerine çekti.
Kendim toplama işine girmek istemedim beklemek de bu zamanda mantıklı gelmedi Çünkü elimdeki bilgisayarı sattım 1 haftaya gidecek bu yüzden de hızlı olmam gerektiBu tarz bütçelerde ya kendin toplayacaksın yada hazır sistem fırsatları Bekleyeceksin Fiyat gerçekten çok kötü
Vallaha açıkçası Bu segment pc lerde zam aman aman fazla olmuyor Beklemen en mantıklı şey olurduKendim toplama işine girmek istemedim beklemek de bu zamanda mantıklı gelmedi Çünkü elimdeki bilgisayarı sattım 1 haftaya gidecek bu yüzden de hızlı olmam gerekti
Pcie yuvalarına takılan m2 yuvaları vardı onlardan bir tane alıp işini çözebilirdin. Başka bir sistem alacağın zaman aklında bulunsun.Hocam birkaç gündür tüm sitelerde araştırıyorum ama ortalama olarak bu fiyatları gördüm aslında. Birde özellikle anakartta çift m2 slotu aramam her seferinde fiyatı 60 ın üzerine çekti.