Yeni Aldığım Sistemi Değerlendirir Misiniz?

berats

80+
Reaksiyon skoru
4
Screenshot_2026-09-05-09-37-35-549_com.android.chrome.webp

Sistemi bu gece incehesap.com dan aldım 3 taksitli şekilde 68.000 TL ye geldi sizce nasıl fiyatına göre. Birde monitör alacak param kalmadı 😔. Kendimi zorlayarak da olsa birkaç bine alabileceğim SIFIR monitör önerebilir misiniz?

Bu sistemin edeceği değer 52-55k Anca olur Taksitsiz
Çok para ödemişsin Tek problemi o

Bu paralara çıkıyosan hakkını da alırdın gerçekten bu sistem bu parayı haketmiyor

Bu sistemin edeceği değer 52-55k Anca olur Taksitsiz
Çok para ödemişsin Tek problemi o

Bu paralara çıkıyosan hakkını da alırdın gerçekten bu sistem bu parayı haketmiyor
Hocam birkaç gündür tüm sitelerde araştırıyorum ama ortalama olarak bu fiyatları gördüm aslında. Birde özellikle anakartta çift m2 slotu aramam her seferinde fiyatı 60 ın üzerine çekti.

Puanım 10/6

Hocam birkaç gündür tüm sitelerde araştırıyorum ama ortalama olarak bu fiyatları gördüm aslında. Birde özellikle anakartta çift m2 slotu aramam her seferinde fiyatı 60 ın üzerine çekti.
Bu tarz bütçelerde ya kendin toplayacaksın yada hazır sistem fırsatları Bekleyeceksin Fiyat gerçekten çok kötü

Bu tarz bütçelerde ya kendin toplayacaksın yada hazır sistem fırsatları Bekleyeceksin Fiyat gerçekten çok kötü
Kendim toplama işine girmek istemedim beklemek de bu zamanda mantıklı gelmedi Çünkü elimdeki bilgisayarı sattım 1 haftaya gidecek bu yüzden de hızlı olmam gerekti

Kendim toplama işine girmek istemedim beklemek de bu zamanda mantıklı gelmedi Çünkü elimdeki bilgisayarı sattım 1 haftaya gidecek bu yüzden de hızlı olmam gerekti
Vallaha açıkçası Bu segment pc lerde zam aman aman fazla olmuyor Beklemen en mantıklı şey olurdu
Ama yinede bize hayırlı olsun demek düşer

Hayırlı olsun diyelim hocam ama keşke bütçeni belirtip sistem önerisi isteseydin.
Dediği gibi bir tık daha iyisi alınabilirdi

Pcie yuvalarına takılan m2 yuvaları vardı onlardan bir tane alıp işini çözebilirdin. Başka bir sistem alacağın zaman aklında bulunsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,931
Üyeler
202,739
Son üye
KillZone QQ
Geri