allah allah bana göndermediler kutuda herhalde herkese gitmiyoryağ yolladılar bana gıcırdarsa yağlıcam bakım yağı yazıyor üstünde, kahverengi bişi içeriği yazmıyor , vd40 yağ-pas söküyor diye biliyorum daha da kötü yapabilir gıcırdamayı
kumaş cidden ferah bu arada normalde eski sandalye de kumaştı ama dandik kumaş o sandalyede su gibi oluyordum bu havadar 3 saat oturdum terlemedimaynı koltuğun deri olanını aldım her şey okey ama sakın deri almayın çok şık gözüksede ve rahat olsa da terletiyor.
koltuğun rahatlığına lafım yok zaten 3 saat oturdum rahatsız olmadım koltuktan orda da yazdım rahatsız olmadım diye süngeri sert sadece dediğim gibi koltuğu yumuşacık sevenler ben oturunca içine göçiyim isteyenler için değil birde bacaklar çok kalınsa uygun olmaz bence sığamayabilir oturan kişi fp olarak da fiyatının tam hakettiği fiyatta olduğunu düşünüyorum bu fiyata bu ürün bence çok iyiBende de aynı koltuk var aynı rengi arkadaşa katıldığım katılmadığım yerler var oturma yerindeki sünger gayet rahat kolaçkalar dediği gibi sağlam değil yüklenememk gerekiyor birşry olursa kolçaklar satılıyor daha iyisi olabilir kumaşı kokuyor ona da oda parfümünü sıkarsanız zamanla geçiyor benim bacaklarım rahat sığıyor ve yayvan şekilde oturabilyorum 95kiloyum koltuk fiyat oerfonmans ürünü fiyatına göre 10k veripte bundan daha iyi ne bekleyebilirsiniz
bende senin dediklerine katılıyorum sünger zamanla şekil alınca daha konforlu olacaktır koku da aşırı rahatsız edici değil zaten geçer yakındaBende de aynısı var, görüşlerim bire bir aynı. Kolları çok iyi değil ama onun için de kılıfları var ayrı satılan.
Oturma bölgesi biraz sert ama konforsuz değil, zaman içinde poponun şeklini alır diye düşünüyorum. Malzeme kalitesi çok iyi sadece ayak desteği yok. Kokuya gelirsek, 2 günde falan geçmişti
inşallah bende araştırmalarımla aldım ve pişman olmadım umarım herkes istediğine göre almayı başarırRakiplerinden çok daha iyi olduğunu düşündüğüm ve deneme şansını bulduğum bir koltuk kuş serisinden yada 15li plusdan daha iyi olduğunu düşünüyorum, güle güle kullan, güle güle eskit.
Kardeşim yumuşak isteyenler puf alsın otursun herşeyin fiyatına göre iyisi var ben mesela kalçaları biraz daha genişlettim güzel koltuk ilerleyen zamanlarda da tanıdık oto döşemecim var ona göre deri + alcantara kılıfı yaptırdımmı mis olurkoltuğun rahatlığına lafım yok zaten 3 saat oturdum rahatsız olmadım koltuktan orda da yazdım rahatsız olmadım diye süngeri sert sadece dediğim gibi koltuğu yumuşacık sevenler ben oturunca içine göçiyim isteyenler için değil birde bacaklar çok kalınsa uygun olmaz bence sığamayabilir oturan kişi fp olarak da fiyatının tam hakettiği fiyatta olduğunu düşünüyorum bu fiyata bu ürün bence çok iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende senin dediklerine katılıyorum sünger zamanla şekil alınca daha konforlu olacaktır koku da aşırı rahatsız edici değil zaten geçer yakında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
inşallah bende araştırmalarımla aldım ve pişman olmadım umarım herkes istediğine göre almayı başarır
Sen sanırım anlatmak istediğimi anlamamışsın boşver sonradan bir şey yapacaksam niye o koltuğu alayım kiKardeşim yumuşak isteyenler puf alsın otursun herşeyin fiyatına göre iyisi var ben mesela kalçaları biraz daha genişlettim güzel koltuk ilerleyen zamanlarda da tanıdık oto döşemecim var ona göre deri + alcantara kılıfı yaptırdımmı mis olur
Sonradan bişrey yaptırmak değil olay zamanlar deforme olacak bu koltuğun aldım 2 ay sonra kılıf yaptır değilSen sanırım anlatmak istediğimi anlamamışsın boşver sonradan bir şey yapacaksam niye o koltuğu alayım ki
Kumaş koltuklar için derilere göre daha uzun ömürlü diye duydum tahminimce 5 sene deformasiz kullanırım gibi tabi kullanmaya da bağlıSonradan bişrey yaptırmak değil olay zamanlar deforme olacak bu koltuğun aldım 2 ay sonra kılıf yaptır değil
Evet deriye göre uzun ama birşry takılıp yırtılması da hızlıKumaş koltuklar için derilere göre daha uzun ömürlü diye duydum tahminimce 5 sene deformasiz kullanırım gibi tabi kullanmaya da bağlı
Deri de yırtılır doğru ama kumaş daha naif ama uzun ömürlü deri kısa ömürlü ama sağlamOna da kullaıcı olarak dikkat etmemiz lazım deri de yırtılır ona bakarsan
bende düşünüyorum almayı ve hawk arasında kaldım önerileriniz var mıdır acaba? daha önce hiç oyuncu koltuğu kullanmadım pek fikir sahibi değilimaynen öyle yavaş yavaş geçer diye umuyorum tek korkum yakın zamanda gıcırdama başlaması şuanlık bir şey yok gibi ama bakalım inşallah olmaz olursa wd40 çözer mi acaba
Bende ilk kez aldım yani genel itibariyle fiyatını hakediyor koltuk o konuda sorun yok ama bu aralar bi gariplik seziyor gibiyim tam anlayamadığım için foruma yazmak istemedim bakalım sanki bazen koltuğun arkası kolu kaldırınca gelmiyor bazen duruyo gibi bazen geliyo anlayamadım birde arkama yaslanınca çok ince böyle geriye gidiyo gibi ama gitmiyo gibi de ilerde mekanizma bozulur mu diye falan düşünüyorum ama genel anlamda kaliteli hissettiriyor dediğim gibi bunlar benim kurduğum şeyler de olabilirbende düşünüyorum almayı ve hawk arasında kaldım önerileriniz var mıdır acaba? daha önce hiç oyuncu koltuğu kullanmadım pek fikir sahibi değilim
Bu 4 model arasında dönüp dolaşıyorum şuandaBende ilk kez aldım yani genel itibariyle fiyatını hakediyor koltuk o konuda sorun yok ama bu aralar bi gariplik seziyor gibiyim tam anlayamadığım için foruma yazmak istemedim bakalım sanki bazen koltuğun arkası kolu kaldırınca gelmiyor bazen duruyo gibi bazen geliyo anlayamadım birde arkama yaslanınca çok ince böyle geriye gidiyo gibi ama gitmiyo gibi de ilerde mekanizma bozulur mu diye falan düşünüyorum ama genel anlamda kaliteli hissettiriyor dediğim gibi bunlar benim kurduğum şeyler de olabilir