BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 14,346
Şu bataryadan lazım uygun fiyata sadece burda bulabildim alayım mı?
Whatsapp logosu olan sitelerden uzak dururdumŞu bataryadan lazım uygun fiyata sadece burda bulabildim alayım mı?
Wpden yazdım güvenilirlik açısından dükkanınız var mı dedim yokmuş. Ve güvendiğiniz yerden alın gibi bi mesaj aldım. Müşteriyi kaçırmayı umursamıyor ısrar etmiyor bile. Youtube kanalları da var hatta ben güvendim açıkçasıWhatsapp logosu olan sitelerden uzak dururdum
İsme bak sonra çıkıp birde güvendiğiniz yerden alın diyorlar cmflflfldldŞu bataryadan lazım uygun fiyata sadece burda bulabildim alayım mı?
Hocam belli ki kendi halinde biri kendine site kurmuş 2.el satıyor sıfır diye de satmıyor sanal kart ile denenebilir 500 TL bir şey değilİsme bak sonra çıkıp birde güvendiğiniz yerden alın diyorlar cmflflfldld
Hocam kurumsal bir yer değil zaten dükkan adresi falan hak getire bu tarz yerlerden güvenip alışveriş yapmayın sitenin arayüzünü paintle yapmışlar bune abi hayatımda daha kötü çok az şey gördüm.Şu bataryadan lazım uygun fiyata sadece burda bulabildim alayım mı?
Aynı zamanda sahibinden üzerinden de satış yapıyorlarHocam belli ki kendi halinde biri kendine site kurmuş 2.el satıyor sıfır diye de satmıyor sanal kart ile denenebilir 500 TL bir şey değil