🚨🚨İddia: Dün Rockstar Türkçe Dil Desteğini Onayladı!🚨🚨

tamam öyle teknoloji devi ne bileyim ekonomisi güçlü bir ülke değiliz belki ama boğazları tutan başka hangi ülke var. ne bileyim bugün osmanlı desen parmakla Türkiye gösterilir. yani 2000 yıllarının başında değiliz. kaç seri olmuş artık, 6.seriyi çıkartacaksın. hizmet olarak artık etraftaki bölge dillerini eklersin değil mi? playstation özel oyun çıkartıyorsun çıkarttığın platformda bir çok oyunda türkçe desteği var. ha netflix bölümüne kadar müdahale ediyorsan ben artık burada farklı bir art niyet ararım arkadaş. konu ingilizce bilip bilmemek değil. ben türküm ana dilim türkçe. tamam dev bir markadan bahsediyoruz ama ne olursa olsun, bir marka ürün satabilmek için 40 takla atmalı kısaca hizmet vermeli. ben bir oyun almak için 40 takla neden atıyorum onu zaten HİÇ ANLAMADIM.

Herkes olaya hikaye modu gözüyle bakıyor ama resmi desteğin onlineda da devam etmesi gerekeceği için dublaj zor. Bence çeviri olayına da başta bu yüzden sıcak değillerdi.
Dublaj bile başlı başına oyun kadar iş çıkarmaz mı zaten hocam npc'ler , yan karakterler , dıdısının dısısı falan çok sahne vardır ve metin de bir o kadar fazladır.

IMG_0389.webp

Eğer doğru ise anında önsipariş veririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,282
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri