mfm125
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,050
Online icin önemlidublaj değilse önemi yok artık ps5te bile kendimiz oto çeviri ekleyebiliyoruz 3.parti uygulamalar ile
Online icin önemlidublaj değilse önemi yok artık ps5te bile kendimiz oto çeviri ekleyebiliyoruz 3.parti uygulamalar ile
Dublaj bile başlı başına oyun kadar iş çıkarmaz mı zaten hocam npc'ler , yan karakterler , dıdısının dısısı falan çok sahne vardır ve metin de bir o kadar fazladır.Herkes olaya hikaye modu gözüyle bakıyor ama resmi desteğin onlineda da devam etmesi gerekeceği için dublaj zor. Bence çeviri olayına da başta bu yüzden sıcak değillerdi.
Nasıl oluyor o? Cihaz kırık değilse üçüncü parti uygulama yükleyemezsin kidublaj değilse önemi yok artık ps5te bile kendimiz oto çeviri ekleyebiliyoruz 3.parti uygulamalar ile
Belki Türk bir firma ile anlaşıp yaptırır çok müq olurdıGTA6 de İngilizce hariç dublaj var mı ki?
altyazı bile fazlasıyla yeterli benceAcaba Türkçe dil desteğinden kasıt altyazı ve arayüz mü yoksa düblajda var mı
Benim en sevmediğim olay oyunun satış sayfasında her şey Türkçe oyunu satmak için ama oyunda Türkçe yok.türkçe dili fazla gören şirketlere bu saatten sonra boykot
dublaj olması imkansız rockstar oyunlarının hepsinde ingilizce hariç dublaj bulunmuyorAcaba Türkçe dil desteğinden kasıt altyazı ve arayüz mü yoksa düblajda var mı
Valla bana da öyle geliyor ama milletin gazını almak istemiyorum. Bence böyle bir onay varsa bile oyun çıktıktan sonra eklerler gibi geliyor.%99 yalan haber
Çıktıktan 2-3 aya kırarlar zatenGta 1 ve 2 hariç çıkar çıkmaz orjinal aldım. Ama bu sefer dil desteği gelemezse fitgirl abladan alırım
twitterda gördüm adam telefonu falan bağlıyo otomatik yapıyo 1dk lik videoydu çok izlemedimNasıl oluyor o? Cihaz kırık değilse üçüncü parti uygulama yükleyemezsin ki![]()
otomatik çeviri yapıyo zaten AI ile orada da calısır yanisiOnline icin önemli