• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Lenovo Laptopun Garantisini Bozmadan Nasıl Temizlik Yaparım?

cansux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
Legion 5 15AHP10 modeline sahibim, 4 yıl garantisi var bozulsun istemiyorum. Bildiğim kadarıyla bloğu çıkarınca garantisi bozuluyor. Ek olarak fanları da blokla beraber çıkıyor ayrı çıkmıyor. Bunu garantisini bozmadan nasıl temizleriz kapsamlı bir şekilde? Fabrikasyon PTM bulunuyor cihazda yani onun uzun süre değişmesine gerek de yok sadece temizlik yapılacak.

bende loq 15ahp10 var 3 yıl garantili ama geldiği gibi ssd eklettirdiğim için açtım kontrole ettim doğru mu diye ve sonra da genel bi toz temizliği için açtım inş garantiyi delmemişimdir bilen varsa etiketlesin ya

bende loq 15ahp10 var 3 yıl garantili ama geldiği gibi ssd eklettirdiğim için açtım kontrole ettim doğru mu diye ve sonra da genel bi toz temizliği için açtım inş garantiyi delmemişimdir bilen varsa etiketlesin ya
Bloğu kaldırdıysan bozuluyor diye biliyorum ya da vidalarıyla oynadıysan

Benim bildiğim servis dışı işlem olursa ki inanın anlıyorlar , garantisi bozuluyor. Çünkü vidayı tornavida ile açmaya çalıştığında vidanın üstünde illa ki aşınma izi olacak.

Legion 5 15AHP10 modeline sahibim, 4 yıl garantisi var bozulsun istemiyorum. Bildiğim kadarıyla bloğu çıkarınca garantisi bozuluyor. Ek olarak fanları da blokla beraber çıkıyor ayrı çıkmıyor. Bunu garantisini bozmadan nasıl temizleriz kapsamlı bir şekilde? Fabrikasyon PTM bulunuyor cihazda yani onun uzun süre değişmesine gerek de yok sadece temizlik yapılacak.
Isınma sorunu yoksa içini açma kullan. Varsa servise yolla bakımı onlar yapsın.

Isınma sorunu yoksa içini açma kullan. Varsa servise yolla bakımı onlar yapsın.
Garantiyi bozmadan yapıyorlarsa yollarım daha önce hiç yollamadım hiç bilgim yok laptop konusunda masaüstüne direkt kompresörle hava basıyorum kafa rahat

Lenovo RAM ve SSD yükseltmesine izin veren bir firma diye biliyorum. Toz temizliği için alt kapağı açmanızda sıkıntı olmaz. Ama fanlara lütfen nazik davranın. Hava üfletecekseniz bu esnada fanların dönmesini engelleyin.

Servisine mail at kesin bilgin ve delilin olsun.
Arka kapağu açıp batarya ve fan kablolarını söküp direk (fanların hareket etmesini engelleyip) hava tutabilirsin çok güçlü olmadıkça.Çok tozlu ortam değilse fazla birikmez gibi geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,622
Üyeler
202,916
Son üye
enesjdod
Geri