Steelseries Nova 5 Wireless

Alacaksan 5X modelini almanı öneririm bu model PC,PS5,XBOX destekliyor. 5P modelini bilmiyorum ama belki oda destekliyordur. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Bir ara iki cihazda kullanmak istedim ama olmadı 7 versiyonunda varmış bu özellik o canımı sıkmıştı. Onun haricinde mükemmel bir kulaklık çok rahat.

Alacaksan 5X modelini almanı öneririm bu model PC,PS5,XBOX destekliyor. 5P modelini bilmiyorum ama belki oda destekliyordur. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Bir ara iki cihazda kullanmak istedim ama olmadı 7 versiyonunda varmış bu özellik o canımı sıkmıştı. Onun haricinde mükemmel bir kulaklık çok rahat.
5p modeli sadece Xbox desteklemiyormuş bende PC de kullanıcam sadece

nova 5 wireless modelini kullanıyorum
-Kafa bandı kısmını sevmedim rahatsız ediyor. Kafanda uzun süre kalacaksa hafif olmasına rağmen hafif ağrı yapıyor.
-Esnekliği iyi
-Batarya performansı muazzam
-Pc ve ps5 de sorunsuz çalışıyor
Ses performansı yeterli, özellikle bassları güzel.

Razer blackshark gibi kalın ve yumuşak bir bant olsa iyi olurdu.

Bu kulaklığı almak istiyorum önerir misiniz?
İndirime girmiş bulduğum en uygun fiyatlı nova 5
7p knk 7 e düşüyo bekle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi aynı cihaz sadece 1 farkalrı var

7p knk 7 e düşüyo bekle

Hepsi aynı cihaz sadece 1 farkalrı var
Evet benim bildiğim farkı bu 2 cihaz özelliği onun haricinde 7'nin şarjı daha hızlı bitiyormuş. Ama şuanki aklım olsa 7 alırdım bu özelliği kullanmak istediğim için.

Evet benim bildiğim farkı bu 2 cihaz özelliği onun haricinde 7'nin şarjı daha hızlı bitiyormuş. Ama şuanki aklım olsa 7 alırdım bu özelliği kullanmak istediğim için.
Ya 7p bia ra 4600 e düşmüştü yetişemedim almaya ama 10 k ya virtusa max aldım en iyş kulwklık 20j altı

Hangi özelliği anlamadım

Ya 7p bia ra 4600 e düşmüştü yetişemedim almaya ama 10 k ya virtusa max aldım en iyş kulwklık 20j altı
Steelseries klavye ve mouse var seti bozmak istemiyorum

Hangi özelliği anlamadım

Steelseries klavye ve mouse var seti bozmak istemiyorum
Aynı anda hem bluettoh hem 2.4 ile 2 cihaza bağlayabiliyorsun aynı anda ses alıyorsun yani diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,357
Üyeler
202,856
Son üye
User16738
Geri