Araba Tavsiye Lütfen (Hala Alamadım)

Merhaba 1.8 m. e kadar 2. Eli hızlı YOkuşta bayılmayan Sorunsuz Suv yada sedan araç tavsiye edebilirmisiniz?
Dostum aile kullanımına uygun geniş araç istiyorsan bu bütçelere Hem ekonomik hemde geniş ve konforlu olarak 1.6 Dizel Superb,Passat sedan ve variant (Sw),Honda Cr-v bakabilirsin.Bu araçlar dediğim gibi hem aile kullanımına uygun hemde geniş ve konforlu olup bakımı da üzmez.Gidişi de kendince yeterli kalıyor ama benzinli de istersen 1.5 Tsi motora da bakabilirsin.

Honda civic fe1 öneririm eco 129'luk motor turbolu ve lpgli hem performansta hem yakıtta üzmüyor ama dersenki bana yakıt koymaz o zaman 182'lik yapıştır aşırı keyifliler.

Honda civic fe1 öneririm eco 129'luk motor turbolu ve lpgli hem performansta hem yakıtta üzmüyor ama dersenki bana yakıt koymaz o zaman 182'lik yapıştır aşırı keyifliler.
Reis 2m a araba alıp çok yakmasından nasıl yakınabiliyorsunuz anlamiyorum

Fc5 im vardı sattım boyası soyuluyordu kendi kendine 😅fe 1 mantıklı geliyor gibi şu an
Sattıysan bidaha almak mantıklı olmaz üst kasa daha mantıklı beyazlarda kronik diğer renklerde sorun yok

Uzun yol çok yapmıyorsanız 1.8 corolla hybridden daha iyi araç zor çıkar o bütçede. Bende tavsiye ederim

vw grubunun aksine tam hibrittir ve şehir içinde inanılmaz az yakar. Otoparkta yer ararken, geri geri manevra yaparken hep elektrikle gider. Hatta gaza basmanla alakalı 70-80 km hızlarda bile iyi bir müddet elektrikle gidebilirsin

Uzun yolda pek oturaklı değil direksiyona iyi hakimiyet lazım rüzgarlarda savurma tedirgin edebiliyor biraz o kadar (en azından ben öyle hissettim)

Diğer araçlarla ilgili bilgim yok ama 508 1.6 puretech 225 beygirlikler aşırı hoşuma gidiyor.
Örneğin Sarı site #1316019662

Merhaba 1.8 m. e kadar 2. Eli hızlı YOkuşta bayılmayan Sorunsuz Suv yada sedan araç tavsiye edebilirmisiniz?
şimdi togg un 1.7m 48 ay vade 2.95 faizle aylik 78k odemeli tasit kredisini t10f v2 uzun menzil rwd icin kullanmak cok mantikli gibi duruyor su an.

ama ben elektrikliyle ugrasamam diyorsaniz

aralikta yeni cikacak olan dacia striker 1.2tce 140hp hibrit eco-g lpg 6edc otomatik i bekleyebilirsiniz.

bakimlari 20.000kmde 1
edc islak tip cift kavrama sanziman
dusuk bakim ucretleri ve yedek parcalar.
en dusuk dilimden mtv.
100kmde 7lt ort lpg tuketimi ile piyasanin en az yakan araci.

yeni yilda dizelin 100tlnin uzerine cikacagini dusunursek tr sartlarindan binilebilecek nadir araclardan biri oluyor.

ha kalite olarak 2m eder mi dersen kesinlikle etmez. ama durum bu.

Geri