phopshen
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 524
corollaMerhaba 1.8 m. e kadar 2. Eli hızlı YOkuşta bayılmayan Sorunsuz Suv yada sedan araç tavsiye edebilirmisiniz?
corollaMerhaba 1.8 m. e kadar 2. Eli hızlı YOkuşta bayılmayan Sorunsuz Suv yada sedan araç tavsiye edebilirmisiniz?
Dostum aile kullanımına uygun geniş araç istiyorsan bu bütçelere Hem ekonomik hemde geniş ve konforlu olarak 1.6 Dizel Superb,Passat sedan ve variant (Sw),Honda Cr-v bakabilirsin.Bu araçlar dediğim gibi hem aile kullanımına uygun hemde geniş ve konforlu olup bakımı da üzmez.Gidişi de kendince yeterli kalıyor ama benzinli de istersen 1.5 Tsi motora da bakabilirsin.Merhaba 1.8 m. e kadar 2. Eli hızlı YOkuşta bayılmayan Sorunsuz Suv yada sedan araç tavsiye edebilirmisiniz?
Reis 2m a araba alıp çok yakmasından nasıl yakınabiliyorsunuz anlamiyorumHonda civic fe1 öneririm eco 129'luk motor turbolu ve lpgli hem performansta hem yakıtta üzmüyor ama dersenki bana yakıt koymaz o zaman 182'lik yapıştır aşırı keyifliler.
Passat alMerhaba 1.8 m. e kadar 2. Eli hızlı YOkuşta bayılmayan Sorunsuz Suv yada sedan araç tavsiye edebilirmisiniz?
Sattıysan bidaha almak mantıklı olmaz üst kasa daha mantıklı beyazlarda kronik diğer renklerde sorun yokFc5 im vardı sattım boyası soyuluyordu kendi kendinefe 1 mantıklı geliyor gibi şu an
Hocam yakıt fiyatları malum. Çok yol yapınca ufak bir hesaba vurduğumuzda uçuk rakamlar çıkıyor.Reis 2m a araba alıp çok yakmasından nasıl yakınabiliyorsunuz anlamiyorum
şimdi togg un 1.7m 48 ay vade 2.95 faizle aylik 78k odemeli tasit kredisini t10f v2 uzun menzil rwd icin kullanmak cok mantikli gibi duruyor su an.Merhaba 1.8 m. e kadar 2. Eli hızlı YOkuşta bayılmayan Sorunsuz Suv yada sedan araç tavsiye edebilirmisiniz?