Hocam sizi bu vidyonun yorumlarında söyledim öyle bir şey yok 48 bin TL ile şuan satıştaAlıntıyı görüntüle
bunun 12 256 sı 50 k idi 10 dk sonra sildiler muhtemelen fiyat hatası bunu 70 k dan çıkaracak bence
Evet hocam30 tl mi fiyatı
ben dalga geçmek için dedim genelde fiyat hatası diyip pahalıya koyarlar yaHocam sizi bu vidyonun yorumlarında söyledim öyle bir şey yok 48 bin TL ile şuan satışta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam
Vallaha 80 e bile satarlar her yıl tipa vb giden çoğu kişi para bayip iPad pro, s ultra vb alıyor normal kullanıcı zaten almazKimse de dememiş 48 lira bu ülkede tablet satamazsınız diye hele ki adı ''redmagic'' ise.
Bu kadarda değil hocam ülkede bilinse belki çokta bilinmiyorki sizin dediğiniz gibi normal kitle bilmiyor böyle cihazlarıVallaha 80 e bile satarlar her yıl tipa vb giden çoğu kişi para bayip iPad pro, s ultra vb alıyor normal kullanıcı zaten almaz
Zaten iyi güzel bir Samsung alayım dersen 40 tan başlıyor fiyat
Bu cihazdan bahsetmiyorum ki? iPad pro s ultra diyorum var öğrenci tanıdıklarım iPad Samsung dışı kabul etmiyorlarBu kadarda değil hocam ülkede bilinse belki çokta bilinmiyorki sizin dediğiniz gibi normal kitle bilmiyor böyle cihazları
Mobil de iyi oyun yokki bana gereksiz geliyorlarCihazı o kadar gömdük yinede alacak varsa 6 gün süresi bitmeden adaptörü ile alsın karaborsaya düşeceği yüzde yüz
Satın alma linki:
![]()
REDMAGIC Astra 2 Early Bird Avantajları | Sadece ₺30 ile ₺1.500 İndirim- REDMAGIC (Turkey)
8 Eylül’den itibaren sadece ₺30 karşılığında REDMAGIC Astra 2 Early Bird avantajlarını yakala. ₺1.500 indirim, ücretsiz 80W hızlı şarj cihazı ve herkesten bir gün önce erken erişim fırsatından yararlan.tr.redmagic.gg
1500 TL indirim + şarj adaptörü veriyorlar kupon ücreti 30 TL dir