🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş 7.479₺

iptal edip bunu alıyorum o zaman direk sağ olun hocam iyi ki atmışım valla
Kupon bitmediyse en ucuzu bu şuan

Videoda kadın sandalyeleri deniyor Anka modelin yanında 15'li Plus cücük gibi kalmış bu kadar para veriyorsun en küçük modeli veriyolar inanılmaz bi söğüşleme dönüyor bu oyuncu koltuğu endüstrisinde
Şu videoyu da bi izleyin fikir edinmiş olursunuz görünüyor orada sandalye @edm321

Ekler

• Screenshot_20260909_000405.webp
    Screenshot_20260909_000405.webp
    126.5 KB · Hit: 50
Süngeri ne kadar gömülüyse kullanım ömrüde o kadar azalır bence çünkü yıllandıkça oturmanın verdiği ağırlıktan ötürü çökme olur sünger kalitesi daha önemli bu noktada benceee

renk önemli değil ya bitmemiş allahtan yetiştim
Hadi hayırlı uğurlu olsun hocam montajı sakin bir kafayla ve tüm parçaları iyice sıkarak yapın ufacık bir parça bile düzgün takılmamışsa gacur gucur ses yapar düzenli olarakta WD-40 ile yağlayın düzeltemiyorsanız söküp yeniden kurun çoğu kişi böyle geri dönüş yapıyor internette

Süngeri ne kadar gömülüyse kullanım ömrüde o kadar azalır bence çünkü yıllandıkça oturmanın verdiği ağırlıktan ötürü çökme olur sünger kalitesi daha önemli bu noktada benceee

Adamlar kalite standartlarına kullandıkları süngere kadar her şeyi bu sitede göstermiş diğer markaların hiçbiri bunu yapmıyor süngerleri kaliteli emin olun

Hadi hayırlı uğurlu olsun hocam montajı sakin bir kafayla ve tüm parçaları iyice sıkarak yapın ufacık bir parça bile düzgün takılmamışsa gacur gucur ses yapar düzenli olarakta WD-40 ile yağlayın düzeltemiyorsanız söküp yeniden kurun çoğu kişi böyle geri dönüş yapıyor internette
Sağ olun hocam uyarınız için iyi dilekleriniz için de bide kurması var baydı şimdiden :DD

Adamlar kalite standartlarına kullandıkları süngere kadar her şeyi bu sitede göstermiş diğer markaların hiçbiri bunu yapmıyor süngerleri kaliteli emin olun
OHA hayran kaldım tasarıma ama fazla tuzlu değer gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı biraz daha uygun olsa ben de alıcam valla bi alsam kurmasını keyifle yaparım beni sıkmaz :D
Valla en iyisi taksitle alın hocam dert etmeyin bekledikçe zamlanıyor her şey

Benim kart dolu babamın kartından alıyom boğucak sabah beni aklıma girmeyin hocam durun
Hey 15'li türküsünden 15'li plus isimli ürünlerine 18 mart çanakkale zaferi için böyle bi tasarım yapmışlar valla aşırı beğendim dümdüz şeyler yapacaklarına bu tip tasarımlarla uğraşsalar daha çok dikkat çekerler millet yayıncılarda falan görür merak eder araştırır 1000 lira fazla verip bu tip tasarımları alırlar ama öyle bi gayeleri yok sanırım her halükarda satıyor çünkü xdrive

Hey 15'li türküsünden 15'li plus isimli ürünlerine 18 mart çanakkale zaferi için böyle bi tasarım yapmışlar valla aşırı beğendim dümdüz şeyler yapacaklarına bu tip tasarımlarla uğraşsalar daha çok dikkat çekerler millet yayıncılarda falan görür merak eder araştırır 1000 lira fazla verip bu tip tasarımları alırlar ama öyle bi gayeleri yok sanırım her halükarda satıyor çünkü xdrive
Valla güzel pazarlama stratejisi ile güzel bir tasarım çıkmış ortaya yayıncılara verselerdi yok satardı şimdiye bilen fazla yok sanırım

Bu nasıl iş la yeni fark ettim 18 Mart özel koltuğu 2 günde elime ulaştırıyorlar diğerleri haftaya salıya ulaşacak diyor

Geri