🔥İndirim 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

hangi monitörden geçtiğine bağlı bu durum genelde incelemelere baktım iyi diyorlardı aslında ölü pixel ıps glow gibi unsurlar mevcut mu

IPS Glow olmaması mümkün değil, ekrandaki parlaklığı azaltıp düşürünce veya daha düşük parlaklık vaat eden modellerde daha az göze çarpma durumu var; yani azaltmak için bir takım yollar yöntemler var.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/8-10-bin-TL'ye-monitor-onerisi.4147138/post-30779352

Son düzenleme:
IPS Glow olmaması mümkün değil, ekrandaki parlaklığı azaltıp düşürünce veya daha düşük parlaklık vaat eden modellerde daha az göze çarpma durumu var; yani azaltmak için bir takım yollar yöntemler var.

Ben de farkındayım IPS glow olması gerektiğinin ama bazılarında abartı derecede vardır ya üstad onu sordum

Ben de farkındayım IPS glow olması gerektiğinin ama bazılarında abartı derecede vardır ya üstad onu sordum

Az olmasını bekleyemeyiz, malum maalesef polarizer yok.

Son düzenleme:
Az olmasını bekleyemeyiz, malum maalesef polarizer yok.

bahsettiğiniz modelde de yeni nesil va olmasına rağmen black smearing problemi mevcut tercih meselesi kimisi ips ister glowa razıdır kimisi de rahatsız olur black smearing takıntılı durumu vardır

bahsettiğiniz modelde de yeni nesil va olmasına rağmen black smearing problemi mevcut tercih meselesi kimisi ips ister glowa razıdır kimisi de rahatsız olur black smearing takıntılı durumu vardır

Samsung c27g75t kullandım çıktığı o kendi 2020 döneminde, eğer kişinin bütçesi elveriyorsa ips glow'a katlanmaya gerek yok artık.

Sayıları az olsada yeterince hızlı modeller var.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/10-13-bin-TL'ye-2k-monitor-onerisi.4023667/post-29826682

Son düzenleme:
Samsung c27g75t kullandım çıktığı o kendi 2020 döneminde, eğer kişinin bütçesi el veriyorsa ips glow'a katlanmaya gerek yok artık.

Sayıları az olsada yeterince hızlı modeller var.

bu rehberlere nasıl ulaşabiliriz?

Benim monitör de bugün geldi. Testlerini yaptım bir sorun yok ölü piksel falan ips glowu da gündüz vakti hiç anlayamıyorum valla. Yalnız şöyle bi durum var monitörü f80e taktım şuan ben klavyeden yazı yazarken sallanıyor :D f80in ayarını yapmam lazım sanırım

Benim monitör de bugün geldi. Testlerini yaptım bir sorun yok ölü piksel falan ips glowu da gündüz vakti hiç anlayamıyorum valla. Yalnız şöyle bi durum var monitörü f80e taktım şuan ben klavyeden yazı yazarken sallanıyor :D f80in ayarını yapmam lazım sanırım
yarın gelicek benim ki de

Bugün geldi. Aslında cuma gelecek diye gösteriyodu. Şu an evde değilim. Yarın ya da akşam kontrol edip bilgilendirme yaparım.

Geri