❌İndirim Bitti! Havit Gamenote Kb916l Pro-Tur Rgb Manyetik Oyuncu Klavyesi Beyaz 1799 TL

IsPraNo

80+
Reaksiyon skoru
29
Arkadaşlar paylaşıldı mı görmedim ama havit happyhour indirimlerinde başlıktaki manyetik switch klavye bu fiyata bence bedava, kullanan var ise yorumlarsa sevinirim.

1788904220226.webp

Arkadaşlar paylaşıldı mı görmedim ama havit happyhour indirimlerinde başlıktaki manyetik switch klavye bu fiyata bence bedava, kullanan var ise yorumlarsa sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
KB900L KB904L kullandım güzeldi fena değiller bu model yeni gelmiş daha önce görmedim.

KB900L KB904L kullandım güzeldi fena değiller bu model yeni gelmiş daha önce görmedim.
doğrudur hocam bende ucuz manyetik klavye arıyordum knob olması kırmızı çizgimdi, 1 adet sipariş verdim beyaz olması da mükemmel oldu. Özelliklerine göre fiyatı çok iyi gibi ama umarım kronik sorunu yoktur.

İnceleme videosu yok mu hiç? çekelim bir tane yedekte dursun

Ürün yeni fakat havitin ürünleri üzmüyor bir çok ürününü aldım elimden geçtiler memnun kaldım ben

Switchleri ne acaba 75lerin hepsi aynı fabrikadan çıkıyor gibi 3000 olanda gamepower tirus benziyor 1500 olanda 2500 olanda

hemen hemen 1 yıldır kb904l kullanıyorum 3 ay ben kullandım geri kalan vakitte kardeşim aktif kullanıyor memnunuz salı indiriminden 1199 TL'ye mi ne almıştım fena değil parasına göre

ben klavye konusunda keychron k10 he den yaptım tercihimi. biraz içim acıdı ama gerçek bir canavar. tabi fiyatlar çok fark ediyor ama kalite konusunda full size tr de tek alınabilecek o mantıklı geldi.

Aldım valla bayadır manyetik almak istiyordum knob olması da ayrı tatlı geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,208
Üyeler
203,097
Son üye
Miracbaba_pro31
Geri