KB900L KB904L kullandım güzeldi fena değiller bu model yeni gelmiş daha önce görmedim.Arkadaşlar paylaşıldı mı görmedim ama havit happyhour indirimlerinde başlıktaki manyetik switch klavye bu fiyata bence bedava, kullanan var ise yorumlarsa sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
doğrudur hocam bende ucuz manyetik klavye arıyordum knob olması kırmızı çizgimdi, 1 adet sipariş verdim beyaz olması da mükemmel oldu. Özelliklerine göre fiyatı çok iyi gibi ama umarım kronik sorunu yoktur.KB900L KB904L kullandım güzeldi fena değiller bu model yeni gelmiş daha önce görmedim.
youtube falan baktım hocam ama malesef hiçbirşey bulamadımİnceleme videosu yok mu hiç? çekelim bir tane yedekte dursun
Hocam bu manyetik değil konudaki daha iyi olabilir.Uzun uzun bakıp en son bunu aldım kardeşime bu gün. İade edip bunu alalım mı? https://www.amazon.com.tr/Gravion-Bluetooth-Kahverengi-Anti-Ghosting-Kompakt-75/dp/B0GV1BJ92J/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&sr=8-1
Manyetik ile mekaniğin ne kadar farkı var? Bende f75 kullanıyorum. Manyetiğe gerek var mıHocam bu manyetik değil konudaki daha iyi olabilir.