🔥İndirim Seçili Bilgisayar Parcalarında Sepette Yuzde 20ye Varan İndirim Vatan Bilgisayar

Reaksiyon skoru
196
13 Eylül Pazar gecesine kadar geçerli

Kampanya linki

anakartlar
kasalar
psu
Sıvı Soğutma
ekran kartları (pek bir model kampanyada yok)
İşlemciler

Ekran kartı modelleri yardı beni.

Yani 2-3 ürünü inceledim ve bir indirim yok. Belki hepsine bakmak lazım ama bilemedim. 7800X3D'yi sağolsunlar 20.500'den 19.108 yapmışlar; akakçe'ye giriyorum 15 lira fiyat yazıyor.

MAG 151A kasası fiyat olarak iyi bence alınabilir. C seviye psu ve elle tutulur bir kasa.

13 Eylül Pazar gecesine kadar geçerli

Kampanya linki

anakartlar
kasalar
psu
Sıvı Soğutma
ekran kartları (pek bir model kampanyada yok)
İşlemciler
Ben ztn gwçen açtım knk konusunu gece indirimleri diye bunu açtım

Bu indirim değil bindirim olmus nasıl indirim bu en ucuz fiyatı 15k olan 7800x3d 19k o fiyata 9800x3d alırsın

https://www.vatanbilgisayar.com/msi...0-soket-1851-ddr5-9200mhz-oc-m-2-anakart.html
Şunlar gözüme çarptı fiyatları eh işte bi tık uygun. acil lazımsa tercih edilebilir .

Bulduğum avantajlı anakartlar

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Msi Pano kasalarda( akvaryum) da indirim var ,fiyatlar akaçeye göre iyi

Özellike ATX olanlara pek indirim gelmiyordu (PANO 100R PZ ve PANO 100R PZ White)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MAG 151A kasası fiyat olarak iyi bence alınabilir. C seviye psu ve elle tutulur bir kasa.
4500 TL ,iyi fiyat ,katılıyorum https://www.vatanbilgisayar.com/msi...i-750w-80plus-bronze-argb-fanli-atx-kasa.html

Son düzenleme:
Şu ***** konuyu görmek istemiyorum artık

500. Falan açılışı

Ürün paylaşın ya da paylaşmayın

beyaz sistem diziyorum fiyatı fena değil gibi geldi alınır mı
alınır ancak 12vhpwr girişli ekran kartınız var ise güzel gözükür. yoksa 6+2 pinli gpu kabloları ikiye ayrılıyor kaba bir görüntü oluşturuyor. tavsiyem raijintek cratos 850w alıp üzerine asiahorse beyaz uzatma kablosu daha temiz bir görüntü verir.

corsair rm850e beyaz rengin kabloları da güzel ancak fiyat gereksiz pahalı.

Şu ***** konuyu görmek istemiyorum artık

500. Falan açılışı

Ürün paylaşın ya da paylaşmayın
Konu zaten ürün paylaşmak için açılmış. Her kampanyada farklı ürünler ve fiyatlar olduğu için bu şekilde olması daha mantıklı. Sence her ürün için konu açılsaydı daha karmaşık ve yorucu olmaz mıydı?

Geri