AMD Ekran Kartı Tavsiyesi

flyingatm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,280
35 liraya - 7900xtx sapphire nitro, güvenlik bantlı, %30 fanda 65 gpu-81 hotspot ve vram'ler 86, garantisiz, kondisyon sıfır, kutulu
39 liraya - 9070xt sapphire nitro, güvenlik bantlı, %45 fanda 60 gpu-86 hotspot ve vram'ler 75, 9 ay daha garantili, kondisyon sıfır, kutulu

9070xt'nin sahibi saygısız birisi, 7900xtx'in sahibi çok iyi birisi.

Hangisini alırdınız? Ayrıca 7900XTX'in oyun performansı en son sürücülerle %10-20 arası daha iyi. +24gb vram'i var.

Son düzenleme:
9070 xt den güçlü 7900 xtx Ama Günümüzde bi güncelleme getirip %20 Performans artışı beklenemez

%5-10 taş çatlasa %12-13 anca vardır

Furmark fps Yaptı puana bağlı

Ayrıca Ben Orul orul bi insana para kazandırmak yerine iyi adamı tercih ederim ama 7900 xtx e de yinede o kadar para verilmez gibi ya

orul orul birisine para kazandırmaya gerek yok bence, performanslardan bağımsız yorumumdur. hayırlı forumlar :)

9070 xt den güçlü 7900 xtx Ama Günümüzde bi güncelleme getirip %20 Performans artışı beklenemez

%5-10 taş çatlasa %12-13 anca vardır

Furmark fps Yaptı puana bağlı

Ayrıca Ben Orul orul bi insana para kazandırmak yerine iyi adamı tercih ederim ama 7900 xtx e de yinede o kadar para verilmez gibi ya
İnanın ediyor ya. AMD piyasası uçuşa geçti. En kötü 9070xt'nin sıfırı 44 bin lira şu an. Bunlar amiral gemileri 2 serinin de

35 liraya - 7900xtx sapphire nitro, güvenlik bantlı, %30 fanda 65 gpu-81 hotspot ve vram'ler 86, garantisiz, kondisyon sıfır, kutulu
39 liraya - 9070xt sapphire nitro, güvenlik bantlı, %45 fanda 60 gpu-86 hotspot ve vram'ler 75, 9 ay daha garantili, kondisyon sıfır, kutulu

Hangisini alırdınız? Ayrıca 7900XTX'in oyun performansı en son sürücülerle %10-20 arası daha iyi. +24gb vram'i var.

Senin kartına ne oldu ?

İnanın ediyor ya. AMD piyasası uçuşa geçti. En kötü 9070xt'nin sıfırı 44 bin lira şu an. Bunlar amiral gemileri 2 serinin de
Yani kanka belki oyundan oyuna değişiklik gösterir ama Sen içindeki donanımı değiştirmeyeceğine göre %10 lık artış %20 olamaz tamamen

Furmark yap fps leri gözlemle yani

Senin kartına ne oldu ?
Ahahahaha, AV1 encoding lazım oldu; sattım geçen gün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani kanka belki oyundan oyuna değişiklik gösterir ama Sen içindeki donanımı değiştirmeyeceğine göre %10 lık artış %20 olamaz tamamen

Furmark yap fps leri gözlemle yani
Furmark'da FPS'i nasıl gözlemleyelim ki hocam, furmark FPS konusunda çok oynak bir test. Kafasına göre bazen .950mv bazen .990mv çekiyor.

Ama elbette, garantili ürün almak bana yakın geliyor satıcısı gıcık birisi olsa da

Furmark'da FPS'i nasıl gözlemleyelim ki hocam, furmark FPS konusunda çok oynak bir test. Kafasına göre bazen .950mv bazen .990mv çekiyor.

Ama elbette, garantili ürün almak bana yakın geliyor satıcısı gıcık birisi olsa da
İşte ürünler 0 olsa anlaşılır ama 0 2 kartın Gözlemlenen fark %10 anca Olur
Belki bazı oyunlarda farklılık gösterir ama bi anda %20 ye fırlamaz o

Ama 2 kart arasında seçim konusunda benimde kafam karışmadı deil
Orul Orul bir adama para kazandırmak istemem ama 9070 xt diyosun

Öbür yanda tatlı bir adam ama fiyatını çok haketmeyen bir kart..

7900 xtx e de fg fsr güncellenecek aslında
Alınabilir durumu cillopsa yine

İşte ürünler 0 olsa anlaşılır ama 0 2 kartın Gözlemlenen fark %10 anca Olur
Belki bazı oyunlarda farklılık gösterir ama bi anda %20 ye fırlamaz o

Ama 2 kart arasında seçim konusunda benimde kafam karışmadı deil
Orul Orul bir adama para kazandırmak istemem ama 9070 xt diyosun

Öbür yanda tatlı bir adam ama fiyatını çok haketmeyen bir kart..

7900 xtx e de fg fsr güncellenecek aslında
Alınabilir durumu cillopsa yine
Geldi geldi FSR 4 7000 serisine. 9000 kadar iyi performans veremiyor ama işte.

Testlerde hep aynı şey; olay saf güç olunca yani FSR 4 yok, RT/PT yok; 7900XTX %10 önde genelde.

Ama olay FSR 4'e gelince 9070XT %10 daha iyi oluyor genelde.

9 ay garantisi + kablo karışıklığı yaratmayacak olması (bu modelde kablo gpu'nun içindeki kutudan geçiyor), daha az güç harcaması, daha şık olması ve daha yeni bir teknoloji olması ile daha çekici duruyor.

Ayrıca 9070XT'nin sahibi şehrimde, elden alacağım yani.

Performans açısından karşılaştırmaya gerek pek yok. Aynılar diyebiliriz. Ama olay 9 ay daha garanti, güncel teknoloji, elden alıma geçince; fazladan 4 bin lira farka deyiyor gibi.

Geldi geldi FSR 4 7000 serisine. 9000 kadar iyi performans veremiyor ama işte.

Testlerde hep aynı şey; olay saf güç olunca yani FSR 4 yok, RT/PT yok; 7900XTX %10 önde genelde.

Ama olay FSR 4'e gelince 9070XT %10 daha iyi oluyor genelde.

9 ay garantisi + kablo karışıklığı yaratmayacak olması (bu modelde kablo gpu'nun içindeki kutudan geçiyor), daha az güç harcaması, daha şık olması ve daha yeni bir teknoloji olması ile daha çekici duruyor.

Ayrıca 9070XT'nin sahibi şehrimde, elden alacağım yani.

Performans açısından karşılaştırmaya gerek pek yok. Aynılar diyebiliriz. Ama olay 9 ay daha garanti, güncel teknoloji, elden alıma geçince; fazladan 4 bin lira farka deyiyor gibi.
Tabi Değer
Elden Alma varsa bide

9070xt tercih et 9 ay garantinde var elinde

7900 xtx Bide pahalı o fiyata 9070 xt al eğer 4k daha fazla verebilirim dersen

yorumları okumadım ama 42 bine sıfırı satıldıgı yerde 39 bine asla 9070xt alınmaz 9070xt nin hakkı 2.elde 35-36 max daha fazla etmez çünkü sıfırı hala bulunuyor

yorumları okumadım ama 42 bine sıfırı satıldıgı yerde 39 bine asla 9070xt alınmaz 9070xt nin hakkı 2.elde 35-36 max daha fazla etmez çünkü sıfırı hala bulunuyor
Yok hocam. Bulunmuyor.

Son zamlardan sonra; en kötü 9070XT şu an 44 bin lira. Vatan 2 haftadır indireme de sokmadı; sokarsa da zaten yine giriş modellerini sokup en fazla 38 39'a satabilir.

Nitro 9070XT ise şu an 59 bine çıktı. Stoğu zaten çok azdı.

Baskılanan enflasyon + amd'nin toplam %20 zammı sonrası hayal o paralar artık.

Sahibindene bakın. En kötü 9070XT Nitro'ya 45 lira fiyat girmişler ve 41-42 den inmiyorlar. 39'a elden gerçekten şu an belki büyük fırsat değil ama optimum bir durum.

Geri