🔥İndirim Steam Ubisof İndirimleri

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,050
watch dogs2 2 dolar
watch dogs 1.59 dolar
far cry 6 4.79 dolar
Bu paylastıklarım bence almaya değer oyunlar fiyatına göre ve sanırım bunlar şu ana kadarki steamdeki en düşük fiyatları.

watch dogs2 2 dolar
watch dogs 1.59 dolar
far cry 6 4.79 dolar
Bu paylastıklarım bence almaya değer oyunlar fiyatına göre ve sanırım bunlar şu ana kadarki steamdeki en düşük fiyatları.
Daha ucuza + kupon da var launcherda

Daha ucuza + kupon da var launcherda
Steamden almak isteyenler icin paylastim

Alacağım tek oyun vardı onda da %10 yapmışlar, kendi sitesinde de özellikle bu oyunda geçerli değil demişler UBI kodu için :D

watch dogs2 2 dolar
watch dogs 1.59 dolar
far cry 6 4.79 dolar
Watch dogs 2 güzel diye biliyorum tiktokta videolarını görüyorum arkaya xxx müziklerini koyup polisten kaçıyorlar baya havalı oluyor kesin alıcam teşekkürler 🫡

Watch dogs 2 güzel diye biliyorum tiktokta videolarını görüyorum arkaya xxx müziklerini koyup polisten kaçıyorlar baya havalı oluyor kesin alıcam teşekkürler 🫡
Hikayesi hariç diğer ubisoft oyunlarına görr güzel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Black flag resynced, bayadır indirime girmesini bekliyordum ama az düşmüş, ilk indirimi daha.
Evet ilk indirime göre iyi bile

Hikayesi hariç diğer ubisoft oyunlarına görr güzel.
Cs2 kasa düşürüp satıyorum baya bakiyem vardı birkereden gold sürümünü aldım indirip deneyeceğim. Zamanında 350 tlyr aldığım seçkin sayesinde steam kütüphanemi dizdim :)

İmmortal fenyx de fiyatına göre güzel oyun indielerden daha ucuz olmuş

Cs2 kasa düşürüp satıyorum baya bakiyem vardı birkereden gold sürümünü aldım indirip deneyeceğim. Zamanında 350 tlyr aldığım seçkin sayesinde steam kütüphanemi dizdim :)
bende aynı şekilde dizdim.Pandemi zamanı kart kasıyorduk 2 hesapta.

İmmortal fenyx de fiyatına göre güzel oyun indielerden daha ucuz olmuş
o da güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,354
Üyeler
203,802
Son üye
Meth-in