Sizce Bu 27 İnç Monitor Alınır mı?

niye alınmasın kardeşim? e-sporcu mu bu adam. takmışsınız 2k monitörlere belki ekran kartı desteklemiyor 2k yı.
ben lenovo olarak almazdım. o para bantlarında 27 inch asus tuf alınabilir
hocam esporcu adam 27 inch almaz zaten geneli 24 inch 1080p monitör tercih ediyor

hocam esporcu adam 27 inch almaz zaten geneli 24 inch 1080p monitör tercih ediyor
gardasım demek istediğim alt tarafı oyun oynuyoruz e sporcu değiliz demekti :) sağlam olsun sorun çıkarmasın garanti ile çok uğraştırmayan bi marka olsun yeter çok abartıyoruz bazen

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
gardasım demek istediğim alt tarafı oyun oynuyoruz e sporcu değiliz demekti :) sağlam olsun sorun çıkarmasın garanti ile çok uğraştırmayan bi marka olsun yeter çok abartıyoruz bazen
ne demek istediğini anladım ama hepsinde sıkıntı çıkabiliyor iyi markaların garantisi de iyi olacak gibi bir durum yok. bu durumda en iyisi amazondan almak ürünle alakalı bir sorun yaşarsan çok iyi yardımcı oluyorlar

niye alınmasın kardeşim? e-sporcu mu bu adam. takmışsınız 2k monitörlere belki ekran kartı desteklemiyor 2k yı.
ben lenovo olarak almazdım. o para bantlarında 27 inch asus tuf alınabilir
Okuduğunu anlıyo musun kardo 2K al diyen mi var PPI yoğunluğu azalıyor 27 inçte

Ekran kartım 5060 ondan dolayı 1080p ama 2 k zorlamaz derseniz 2k monitor de olabilir
Yüksek fps meraklısıysan fhd al. 120 hz monitör kullanırken 1000 fps alsam n'olcak monitörün amacı görüntü göstermek gördüğüm sürece o sayıların bir önemi yok diyen sağlıklı bir kafa yapısındaysan 2k al çoğu oyunda en kötü ihtimalle kaliteyi 1 kademe kısar, mfg açar kullanırsın sorun olmaz. AAA veye çöp optimizasyonlu oyunlarda uzun zaman geçirmiyorsan en yüksek kalitede bile kalite kısmana gerek kalmaz net 2k al.

Geri