Atk A9 Plus Nasıl? Alınır mı?

Kalitesiz demeyelim de aldıkları paraların hakkını asla vermiyorlar diyelim daha uygun bütçede çok daha yeni nesil donanımlara sahip ürünler.

Bunlardan hoşuna gideni alabilirsin ama fikrimi soracak olursan 5334 liralık attığımı alman olur
arkadaş aldırdı bugün bana rs7 air 😂😂

Logitech superlightim durduk yerde 5 kere arızalanıp 4 kere değişime gitti buna geçtim hissiyat aynı kalite daha iyi en azından durduk yere bozulmuyor.
Öyle zaten atk çok manyak ürünler çıkardı ve çıkarmayada devam ediyor arkadaşım superlight 2 alacaktı atk a9 air aldı onu kardeşine verip kendine a9 ultimate aldı 2 üründende baya memnunlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8000hz istemiyorum 1000hz yeterli bana. İyi diyorsanız şimdi alacağım hocam.
Alabilirsin.

2-5 arası diyebillirim hocam. Çok fazla çıkmak istemiyorum hatta yine bu atk9 da olduğu gibi ucuz fiyat kaliteli mal olursa süper olur.
Klavye olarak wraithte ucuz %75 klavye yok darmoshark top75 var o da kalite bir ürün değil. Gamingen üzerinden gameraider k1 he alabilirsin.

Son düzenleme:
Yakın zamanda daha da iyileştirildi malzeme kalitesinden insanlar memnun. Mcu kısmı da orta şekerli alınabilir.

Öyle zaten atk çok manyak ürünler çıkardı ve çıkarmayada devam ediyor arkadaşım superlight 2 alacaktı atk a9 air aldı onu kardeşine verip kendine a9 ultimate aldı 2 üründende baya memnunlar.

Alabilirsin.

Klavye olarak wraithte ucuz %75 klavye yok darmoshark top75 var o da kalite bir ürün değil. Gamingen üzerinden gameraider k1 he alabilirsin.
Hocam bu fiyat bandına aliminyüm kasa bulamam herhalde değil mi? Veya kablosuz bağlantı.

Yakın zamanda daha da iyileştirildi malzeme kalitesinden insanlar memnun. Mcu kısmı da orta şekerli alınabilir.
Mcu ne demek bilmiyorum orta şekerli olması sıkıntı çıkartmaz herhalde değil mi?

Hocam bu fiyat bandına aliminyüm kasa bulamam herhalde değil mi? Veya kablosuz bağlantı.

Mcu ne demek bilmiyorum orta şekerli olması sıkıntı çıkartmaz herhalde değil mi?
orta şeker hangisi ama

Microcontroller hissilicon nearlink var. Yakın fiyata Nordic 52840 kullanan ürün var. Dareu a950 Wing alabilirsin malzeme olarak A9 Plus ın gerisinde olduğuna eminim ama ürün 35gr

Merhabalar, şimdiki kullandığım mouse steel series rival 3 bozulduğu için yeni mouse araştırıyorum. ATK A9 Plus önerdiler ama Wraith markasına çok hakim değilim ismi olan markalara yönelmek mi mantıklı yoksa ATK A9 Plus alınabilir bir mouse mu hatalı mıdır? Kaliteli midir? Bilgilisi varsa yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler.
Çok iyi mouse alınır herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak mouse pad öneririm çünkü olmayınca takılma donmalar yaşanabilir 1mm yerine 2mm moduna alınca çözülmüştü ama olsun.

Çok iyi mouse alınır herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak mouse pad öneririm çünkü olmayınca takılma donmalar yaşanabilir 1mm yerine 2mm moduna alınca çözülmüştü ama olsun.
Onun içinde güzel bir şeyler alacağım hocam.

Microcontroller hissilicon nearlink var. Yakın fiyata Nordic 52840 kullanan ürün var. Dareu a950 Wing alabilirsin malzeme olarak A9 Plus ın gerisinde olduğuna eminim ama ürün 35gr
Hafiflik çok önemli değil dehşet yüksek elo oynamıyorum ya, hem oyunda kötü olmasın hem projelerde kullanabileyim hemde uzun ömürlü olsun istiyorum hocam.

Onun içinde güzel bir şeyler alacağım hocam.

Hafiflik çok önemli değil dehşet yüksek elo oynamıyorum ya, hem oyunda kötü olmasın hem projelerde kullanabileyim hemde uzun ömürlü olsun istiyorum hocam.
Ürünün sensörü de mcu da iyi sadece çok hafif olduğu için malzemesi ince diye düşünüyorum.

Logitech superlightim durduk yerde 5 kere arızalanıp 4 kere değişime gitti buna geçtim hissiyat aynı kalite daha iyi en azından durduk yere bozulmuyor.
Kral benim superlight ta bozuldu ama arkadaşım yurt dışından getirmişti bana sadece mouseun kendisi var o yüzden sol tık unclicking yapıyor tamir ettirecek yer bulamıyorum napıcam

nearlink gecikme olarak en hızlı bağlantı şekli 1000hz den yukarısını desteklemediği için kullanamıyorlar 8khz mouselarda.

Geri