İkinci Elde Neden Ekran Kartı Fiyatları Şişik? (RTX 5070)

Bunla uğraşan kimse çıkmaz bence diyelimki çıktı organize olamayız.Bide birisi şikayet eder bunlar piyasa manipilasyonu yapıyor diye içeri alırlar sıkıntı olur.
Bilerek yükseltenler hapse girmiyor biz mi gireceğiz xD Bu şekilde piyasayı yükseltenlere bir şey oluyor mu hayır. Ee o zaman her şey mübah

Nasıl anlayacaklarki?
Anlaması mesele değil ki zaten bizim gibi elemanlarla işi yok onların
Pahalıdan sistem satacaklar
Parça ilanlarını da sırf bende bu parça var diye göstermek ve piyasayı artırmak için kullanıyorlar

Anlaması mesele değil ki zaten bizim gibi elemanlarla işi yok onların
Pahalıdan sistem satacaklar
Parça ilanlarını da sırf bende bu parça var diye göstermek ve piyasayı artırmak için kullanıyorlar
Yapalım o zaman ama etkili olurmu ki? Piyasayı bilmeyen adama etki ederiz sadece bence.

Bu genel olarak böyle maalesef türkiye ticareti bu şekilde ben mesela sheinden 13tlye tornavida seti alıyordum.
200tlye kapış kapış gidiyordu.
Aynısını 300 400 e satıyor canım esnafımız(!)
Onlar bir de kaça alıyordur sen düşün :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapalım o zaman ama etkili olurmu ki? Piyasayı bilmeyen adama etki ederiz sadece bence.
Piyasayı bilmeyen arkadaşlarımıza esnafımız çakıyor zaten

Bu genel olarak böyle maalesef türkiye ticareti bu şekilde ben mesela sheinden 13tlye tornavida seti alıyordum.
Serbest piyasa diyorlar buna.Devlet sadece borsa ve ikinci el arabalara el atıyor

Piyasayı bilmeyen arkadaşlarımıza esnafımız çakıyor zaten
Yok yani diyelimki acil paraya ihtiyacı olan adam bakacak biz 3060 ı 5k ya koymuşuz oda 4.5k ya koyacak.

En azından farkındalık olur onlarda da dolandırılmazlar
Yok yani diyelimki acil paraya ihtiyacı olan adam bakacak biz 3060 ı 5k ya koymuşuz oda 4.5k ya koyacak.

Beyler görenler olursa sarı sitede bu ekran kartı bu parça kaç tl satılır diye ilanlar atacağım. Görürseniz olması gereken fiyatları yazarsanız sevinirim

Acaba bizde toplanıp tam tersini mi yapsak?Sahte ilanlar açıp ucuza ekran kartı koyup piyasayı düşürebilirmiyiz?
sarı siteyle neden uğraşıyorsunuzki gidin facebook gpu gruplarına orda zibilyon tane satıcı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,458
Üyeler
203,840
Son üye
thecakir97
Geri